Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UPDATE: Wayne Rooney şi-a dat acordul pentru transferul în MLS. Suma plătită de americani

UPDATE: Wayne Rooney şi-a dat acordul pentru transferul în MLS. Suma plătită de americani
Comentarii

Wayne Rooney (32 de ani) şi-a dat acordul de principiu pentru transferul la DC United, clubul din MLS urmând să-i plătească lui Everton aproximativ 14 milioane de euro în schimbul experimentatului atacant englez, susţin surse ale publicaţiei BBC. Mutarea ar urma să se realizeze în vară.

Ştirea iniţială:

Atacantul echipei Everton, Wayne Rooney, este aproape de a juca în MLS, el fiind dorit de formaţia DC United. Echipa din capitala Statelor Unite ale Americii se află pe ultima poziţia în Conferinţa de Est a ligii profesioniste nord-americane.

Conform The Sun, agentul jucătorului, Paul Stretford, a fost deja în SUA, acolo unde a purtat deja primele negocieri, iar mutarea s-ar putea realiza începând cu 10 iulie, atunci când se deschide perioada de transferuri în MLS.

În cazul în care va accepta oferta americanilor, Wayne Rooney va fi adversar cu atacantul Zlatan Ibrahimovic, alături de care a jucat un sezon la Manchester United. Suedezul a plecat de pe Old Trafford în luna martie şi a semnat cu echipa Los Angeles Galaxy.

Afla mai multe despre: rooneyevertonmls 

viewscnt
Articole similare