Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Urmaşii lui Claudiu Niculescu: "Ei execută foarte bine lovituri libere". Cei trei tricolori nominalizaţi de fostul atacant

Urmaşii lui Claudiu Niculescu: "Ei execută foarte bine lovituri libere". Cei trei tricolori nominalizaţi de fostul atacant

Fotbal intern

Comentarii

Claudiu Niculescu, un redutabil executant al loviturilor libere înainte de retragere, a vorbit despre cei mai buni actuali executanţi de faze fixe ai României.

Claudiu Niculescu a fost un adevărat expert al loviturilor libere, marcând de nenumărate ori direct din faze fixe. Fostul atacant al lui Dinamo a avut această reputaţie, însă, oadtă cu retragerea, nu mai poate oferi aceleaşi momente de magie ca înainte.

Din pricina unei accidentări şi operaţiei necesare pentru aceasta, Niculescu nu mai poate marca din lovitură liberă nici la antrenamentele cu echipa sa, întrucât nu mai este capabil fizic. Astfel, fostul internaţional român se mulţumeşte să vorbească despre urmaşii săi.

Niculescu a remarcat trei ”tricolori” care execută foarte bine loviturile libere. Nicuşor Stanciu, Ianis Hagi şi Constantin Budescu sunt fotbaliştii aleşi de fostul atacant, care a avut cuvinte de laudă în special pentru fiul ”Regelui”.

Urmaşii lui Claudiu Niculescu

”(n.r. Te-ai băga la un concurs de bătut lovituri libere cu elevii tăi?) Înainte, da, acum, din păcate, nu. Nu mai pot. A mai sărit o piuliţă, un şurub. Glumesc. Nu prea mai merge. (n.r. Nu mai poţi deranja păianjenul?) Din păcate, nu mai pot pentru că... e o chestie care nu se uită toată viaţa, e ca mersul pe bicicletă, dar nu mai pot din punct de vedere fizic.

În sensul că am suferit o operaţie exact la piciorul cu care executam lovituri libere. Sunt mulţi jucători care execută bine şi aici mă refer în special la Budescu, Ianis Hagi, Nicolae Stanciu. Sunt jucători care execută foarte bine lovituri libere.

(n.r. Ianis Hagi) E un executant bun, cu ambele picioare, are biomecanică foarte bună. Să reuşească să marcheze cât mai multe goluri pentru echipa naţională”, a declarat Claudiu Niculescu.

Afla mai multe despre: ianis haginicuşor stanciuconstantin budescuclaudiu niculescu 

viewscnt
Articole similare