Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Urmaşul lui Ştefan Radu! Un jucător român poate prinde transferul carierei. Lazio este cu ochii pe talentatul mijlocaş

Urmaşul lui Ştefan Radu! Un jucător român poate prinde transferul carierei. Lazio este cu ochii pe talentatul mijlocaşgalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Lazio a avut o prestaţie sub aşteptări în sezonul 2023-2024. Capitolinii, care au început stagiunea din postura de vicecampioană a Italiei, au ocupat doar locul şapte la final, iar viitorul nu sună deloc bine pentru fosta echipă a lui Ştefan Radu.

Lazio a avut un sezon plin de suişuri şi coborâşuri. În ciuda parcursului slab din Serie A, gruparea din ”Cetatea Eternă” a fost la un pas să o elimine pe Bayern Munchen în optimile Ligii Campionilor, după o victorie la limită în turul de pe Olimpico.

Manşa retur din Germania a fost adjudecată de bavarezi cu 3-0, iar Lazio a pus punct unui parcurs admirabil în cupele europene. La scurt timp după partida cu Bayern, Maurizio Sarri a demisionat, iar în locul său a fost instalat Igor Tudor.

Daniel Boloca poate da lovitura carierei! Mijlocaşul român este monitorizat de Lazio

Doi dintre jucătorii emblematici ai lui Lazio din ultimii ani, Luis Alberto şi Felipe Anderson, şi-au terminat contractele cu echipa patronată de Claudio Lotito, iar romanii trebuie să se gândească deja la întăriri.

Mijlocul a fost unul dintre punctele forte ale lui Lazio în acest sezon, Kamada şi Guendouzi fiind două dintre cele mai importante piese din ”11-le” fostei campioane a Italiei.

În ultimele zile, mai multe publicaţii din străinătate au susţinut că Matteo Guendouzi ar fi dorit de Unai Emery la Aston Villa. Cel mai probabil, Lotito nu se va opune transferului în cazul în care suma va fi atractivă, astfel că fostul mijlocaş al lui Arsenal ar putea părăsi capitala Italiei.

Lalaziosiamonoi.net a dezvăluit că Igor Tudor şi-l doreşte pe Daniel Boloca, jucător ce abia a retrogradat cu Sassuolo în Serie B.

După un sezon reuşit, este de aşteptat ca Boloca să nu continue în tricoul ”neroverde” şi în eşalonul secund, deşi are contract până în 2028.

În acest sezon, Daniel Boloca a bifat 30 de meciuri în Serie A şi a marcat un gol.

(Foto: Daniel Boloca, la singura prezenţă în tricoul naţiolanei României, într-un amical, contra Sloveniei)

Adevăratul motiv pentru care Daniel Boloca a dat uitării naţionala României: „Totul a pornit când a fost băgat în seamă de Italia!” 

Andrei Vochin, oficialul FRF, a vorbit în urmă cu câteva luni. despre adevăratul motiv pentru care Daniel Boloca a hotărât să uite de nţionala României. Mijlocaşul lui Sassuolo a avut un sezon foarte bun, motiv pentru care s-a aflat în vederile lui Luciano Spalletti, selecţionerul Italiei.

Acest aspect i-a dat mare încredere lui Boloca, care şi-a dat seama că ar putea evolua chiar la naţionala italiană.

„Pentru mine a fost o mare surpriză pentru că ştiam cum s-a terminat întâlnirea precedentă dintre Boloca şi Edi Iordănescu, la ultima „dublă” la care a fost convocat, cea cu Slovenia şi Moldova. S-a încheiat întâlnirea cu strângeri de mână, cu mulţumiri reciproce. Spunea că o să vină, că o să facă...

Nimic nu îmi spunea mie că se va întâmpla ceva. Deci nu cred că a fost vreun conflict acolo între ei. Eu cred că totul a plecat de la acea convocare din partea Italiei. Când a văzut Boloca că este băgat în seamă de naţionala Italiei, a hotărât că acolo vrea să joace”, a declarat Andrei Vochin la Orange Sport.

10 milioane de euro este cota de piaţă a lui Daniel Boloca, potrivit Transfermarkt.com

 

 

 

Afla mai multe despre: daniel bolocaserie asassuololazio 

viewscnt
Articole similare