Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Următoarea BOMBĂ din Superligă! Vestul şi-a început asaltul, iar transferul este iminent

Următoarea BOMBĂ din Superligă! Vestul şi-a început asaltul, iar transferul este iminent

Fotbal

Comentarii

Superliga României a reînceput să vândă jucători în ligile importante ale Europei.

După ce i-a vândut pe Adrian Mazilu la Brighton (Premier League) şi Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid (La Liga), Superliga este aproape de a se mai despărţi de un jucător.

Benfica îl vrea pe Albion Rrahmani!

Presa portugheză anunţă că legendarul Rui Costa a pus ochii pe atacantul celor de la Rapid, Albion Rrahmani, fotbalist cu 14 goluri marcate în actuala ediţie a Superligii şi va declanşa o operaţiune de transfer în vara viitoare.

Scouterii celor de la Benfica au fost prezenţi la meciul dintre Rapid şi FCSB, terminat cu victoria celor giuleştenilor, scor 4-0. Veniseră cu alte ţinte în minte, însă prestaţia lui Albion Rrahmani i-a determinat să-şi reconsidere planurile.

  • 1.400.000 de euro este cota de piaţă a lui Albion Rrahmani, conform transfermarkt.de.
  • De asemenea, se pare că şi formaţia engleză Aston Villa se interesează, în această perioadă, de situaţia fotbalistului kosovar.

Cotidianul portughez ”Record” anunţă şi el faptul că Albion Rrahmani se află pe lista mai multor cluburi importante din Europa, printre care şi Benfica Lisabona, acolo unde Rui Costa cântăreşte cu atenţie toate posibilităţile.

Benfica are nevoie de atacanţi 

În acest moment al sezonului, Benfica se află pe locul 2, cu 61 de puncte, unul mai puţin decât Sporting Lisabona, formaţie care are şi un meci mai puţin disputat.

Totuşi, în 25 de etape scurse, Benfica are ”doar” 59 de goluri marcate. Puţin peste două goluri pe meci, având a doua ofensivă a campionatului, în spatele celor de la Sporting Lisabona, care a punctat 69 de ori.

Aşadar, conducătorii celor de la Benfica se gândesc serios să întărească compartimentul ofensiv din vară, iar Albion Rrahmani are şansa sa. 

Cel mai bun marcator al Benficăi, în acest sezon, este Rafa Silva, un mijlocaş lateral - aflat pe locul 5, cu 12 goluri.

  • Atacanţii pe care îi are Benfica, în acest moment: Cabral Arthur, Marcos Leonardo, Casper Tangstedt

Afla mai multe despre: benficarui costaalbion rrahmanirapid 

viewscnt
Articole similare