Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Următorul mare transfer din fotbalul românesc, anunţat în presa din străinătate: "Negocierile vor da roade!". Cine e jucătorul

Următorul mare transfer din fotbalul românesc, anunţat în presa din străinătate: "Negocierile vor da roade!". Cine e jucătorul

Serie A

Comentarii

România se pregăteşte de încă un transfer important al unui fotbalist. Dezvăluirea a fost făcută de campionul mondial cu Italia, agentul Cristian Zaccardo, care a fost implicat în transferul lui Dennis Man la Parma. Mutarea ar urma să se realizeze în lunile următoare.

Numărul fotbaliştilor români s-a mărit în ultima perioadă. Ultimii sosiţi în Italia au fost Valentin Mihăilă, Louis Munteanu şi Dennis Man, iar în vară un nou transfer poate avea loc. Un impresar italian a dezvăluit că "un tânăr fotbalist român" e mutarea la care lucrează. 

Agentul italian pregăteşte transferul unui român. Giovanni Becali a dezvăluit interesul pentru un fotbalist de la FCSB

Cristian Zaccardo a devenit impresar, după cariera de fotbalist. În 2006, fundaşul a devenit campion mondial cu Italia, iar de-a lungul timpului a mai jucat la Wolfsburg, Palermo, AC Milan şi Parma. Acum, agentul îşi foloseşte relaţiile pe care le are în fotbalul din Italia, pentru a face un transfer. 

Deşi numele fotbalistului român care ar urma să se transfere nu a fost dezvăluit, Cristian Zaccardo dă asigurări că transferul va fi unul important.                 

"Pentru moment, semăn negocieri care vor aduce roade în lunile următoare. Cu toţii ştim căt de complicată e piaţa transferurilor în această perioadă, dar cred că putem realiza lucruri importante. Un transfer important va fi anunţat în curând. Eu îl pot face. E vorba despre un tânăr fotbalist român", a declarat campionul mondial din 2006 pentru Nicoloschira.com

Anunţul impresarului italian despre transferul unui fotbalist român a fost făcut cu câteva zile înainte ca Giovanni Becali să susţină că jucătorul de la FCSB, Octavian Popescu (18 ani), le-a atras atenţia mai multor cluburi din străinătate. 

Atacantul de la FCSB e urmărit şi de campioana din Serie A, Juventus, a mai anunţat impresarul care s-a ocupat de transferul lui Dennis Man la Parma. 

Ce îi aşteaptă pe fotbaliştii români în Italia

Agentul de jucători a vorbit şi despre diferenţa dintre fotbalul din Italia şi cel din celelalte campionate puternice ale Europei: "Diferenţa în Europa e făcută de ritmul de joc. În Italia jucăm mai lent şi preferăm tactica. Aici aşteptăm mai mult, în timp ce în Anglia şi în străinătate se joacă foarte rapid. Nu e o coincidenţă că Atalanta, care joacă la nivel european, e cea care ţine pasul cu numele mari, în timp ce ceilalţi se chinuie. Echipa care aleargă mai mult, adăugând şi calitatea individuală aici, câştigă", a mai spus Cristian Zaccardo.

Afla mai multe despre: dennis manvalentin mihailatransfer jucator romanromaniaserie afotbal italiacristian zaccardotransfer roman italia 

viewscnt
Articole similare