Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Următorul transfer la Universităţii Craiova, anticipat. Mihai Stoica: "Cred că vor aduce. Au avut probleme" | EXCLUSIV

Următorul transfer la Universităţii Craiova, anticipat. Mihai Stoica: "Cred că vor aduce. Au avut probleme" | EXCLUSIV
Comentarii

Prima mutare făcută de Universitatea Craiova în mercato, Pyry Soiri, i-a luat prin surprindere pe mulţi, având în vedere CV-ul fundaşului dreapta. Oltenii sunt aşteptaţi să mute din nou, iar MM Stoica a anticipat următorul transfer pe care îl pregăteşte echipa lui Mihai Rotaru.

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a vorbit despre următoarea mutare pe care se aşteaptă să o facă rivalii de la Universitatea Craiova. Oficialul FCSB este de părere că oltenii vor aduce un fundaş central, deoarece au avut probleme în centrul defensivei.

Mihai Stoica: "Cred că Universitatea Craiova va aduce şi fundaş central. Au avut probleme acolo"

După ce s-a întărit în banda dreaptă a apărării, Universitatea Craiova este aşteptată să mute şi centrul defensivei. Mihai Stoica, rivalul de la FCSB al oltenilor, a anticipat că echipa lui Mihai Rotaru va aduce un fundaş central în această perioaă de mercato.

Stoica este de părere că Universitatea Craiova va aduce un fundaş central pentru a-i permite lui Vladimir Screciu să joace pe postul de mijlocaş închizător, la fel ca la echipa naţională, în perspectiva EURO 2024. "Cred că vor aduce şi fundaş central, mă gândesc. Acolo chiar au avut probleme. Mai ales în perspectiva turneului final, Screciu a jucat închizător la naţională", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Prezent în studio, Basarab Panduru l-a remarcat pe Raul Silva, fundaşul central adus de olteni în mandatul lui Mirel Rădoi: "Mie îmi place Raul Silva, pasa pleacă cum trebuie, îmi place de el. E lent, dar îmi place", a spus "Pandi", în direct la Orange Sport.

Afla mai multe despre: universitatea craiovatransferfundas centralmihai stoicabasarab panduru 

viewscnt
Articole similare