Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Urmează cea mai tare afacere din vară? Iuliu Mureşan a venit cu o propunere pentru FCSB: ”Poate facem un schimb”

Urmează cea mai tare afacere din vară? Iuliu Mureşan a venit cu o propunere pentru FCSB: ”Poate facem un schimb”

Superliga

Comentarii

Iuliu Mureşan spune că este foarte greu pentru FCSB să-l transfere pe Omrani, jucător despre care Gigi Becali a declarat că îi va plăti clauza de reziliere. Însă preşedintele lui CFR Cluj n-ar refuza un schimb de jucători pentru Budescu.

Gigi Becali a agitat din nou apele din Liga 1 după ce a declarat că ”1000%” îi va plăti clauza de reziliere a lui Omrani. Însă Mureşan spune că jucătorul de 24 de ani are o clauză mult mai mare decât în primul contract. De altfel, aici este o situaţie complicată. Omrani a semnat un nou contract în iarnă, dar ulterior a declarat că i-a fost falsificată semnătura, a cerut o expertiză grafologică la Lyon şi a depus o contestaţi la comisii. Dar Mureşan dă asigurări că nu este nimic în neregulă:

”Omrani mai are contract, chiar dacă a fost contestat la comisie, contractul lui e valabil, e semnat de el. Pe vechiul contract avea o clauză foarte mică, pe noul contract are o clauză foarte mare. Nu a vrut să spună acest lcuru, dar o să aibă o dezamăgire cine îl cumpără, va trebui să plătească mulţi bani, mult mai mulţi decât să asteapta. Nu se ştie, dacă îl vor neapărat şi au bani, discutăm”, a declarat Iuliu Mureşan.

În schimb, preşedintele lui CFR Cluj a reconfirmat că şi-l doreşte pe Budescu, cel care are o clauză de reziliere de trei milioane de euro. Mureşan propune chiar şi varianta unui schimb de jucători cu FCSB: ”Este un jucator foarte bun, mie personal mi-ar placea sa vina la CFR. Poate facem un schimb”.

Afla mai multe despre: iuliu muresancfr clujfcsbliga 1omranibudescu 

viewscnt
Articole similare