You are here:

Urmează falimentul?! Una dintre cele mai longevive echipe din Liga 2 are probleme financiare uriaşe şi s-ar putea desfiinţa

Urmează falimentul?! Una dintre cele mai longevive echipe din Liga 2 are probleme financiare uriaşe şi s-ar putea desfiinţa

Liga 2

Comentarii

Sezonul 2024-2025 ar putea fi ultimul din istoria echipei Viitorul Pandurii Târgu-Jiu, echipă ce activează în Liga 2 fără întrerupere din 2018.

În 2022, Pandurii Târgu-Jiu, formaţia fanion a judeţului Gorj, a intrat în faliment, la doar nouă ani distanţă de la sezonul excepţional în care Cristi Pustai şi elevii săi au obţinut locul doi în Superliga şi o calificare istorică în grupele Europa League, după un succes de răsunet pe terenul portughezilor de la Braga.

Viitorul Pandurii Târgu-Jiu, în pragul falimentului

În ultimii ani, Târgu-Jiu a mai rezistat pe harta fotbalului românesc doar datorită echipei Viitorul Pandurii, care nu a reuşit însă niciodată să atragă un număr mare de suporteri la stadion, dat fiind faptul că majoritatea microbiştilor gorjeni au preferat să nu susţină divizionară secundă, rămânând ataşi de fostul Pandurii.

Cu toate acestea, activitatea celor de la Viitorul Pandurii ar putea lua sfârşit în viitorul apropiat, date fiind problemele financiare cu care se confruntă clubul gorjean.

Din informaţiile obţinute de Fanatik, Nicolae Sarcină, patronul clubului, are conturile blocate, iar jucătorii echipei sunt neplătiţi de şase luni.  Aceeaşi sursă susţine că fotbaliştii sunt dispuşi să ceară falimentul clubului, în cazul în care nu îşi vor primi restanţtele.

Chiar şi în cazul fericit în care Viitorul Pandurii îşi va rezolva problemele financiare, echipa pare condamnată la retrogradarea în Liga 3 din cauza situaţiei sportive. După şase etape, gorjenii sunt pe ultimul loc, fără victorie, cu un egal şi cinci înfrângeri.

Viitorul Pandurii Târgu-Jiu este al doilea cel mai longeviv club din Liga 2 în acest moment, după Metaloglobus Bucureşti.

 

Afla mai multe despre: liga 2viitorul pandurii târgu jiu 

viewscnt
Articole similare