Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Usain Bolt este dispus să recurgă la justiţie pentru a recupera 12,7 milioane de dolari dispăruţi de la o firmă de investiţii din Jamaica

Usain Bolt este dispus să recurgă la justiţie pentru a recupera 12,7 milioane de dolari dispăruţi de la o firmă de investiţii din Jamaica

Diverse

Comentarii

Campionul olimpic Usain Bolt încearcă să recupereze peste 12,7 milioane de dolari care au dispărut din contul său la o firmă de investiţii din Jamaica şi este dispus să trimită cazul în instanţă, dacă este necesar, a declarat avocatul lui Bolt, citat de Reuters.

Bolt a fost informat săptămâna trecută că soldul contului său la Stocks and Securities Ltd (SSL), cu sediul în Kingston, s-a redus în mod inexplicabil la doar 12.000 de dolari, a declarat avocatul Linton Gordon pentru Reuters, marţi seara.

 

”Vom merge în instanţă cu chestiunea. Este o mare dezamăgire şi sperăm că problema va fi rezolvată într-un mod în care domnul Bolt îşi va recupera banii şi va putea trăi în pace”, în cazul în care compania nu returnează fondurile, a spus Gordon.

SSL a afirmat într-un comunicat din 12 ianuarie că a luat cunoştinţă de o activitate frauduloasă a unui fost angajat şi a înaintat chestiunea forţelor de ordine, adăugând că a luat măsuri pentru a securiza activele şi a consolida protocoalele.

Compania nu a răspuns imediat la un e-mail sau la apeluri telefonice pentru a solicita comentarii suplimentare.

Jamaica Constabulary Force a declarat luni că echipele sale de fraudă şi investigaţii financiare cercetează ”presupuse activităţi frauduloase la (SSL) despre care se spune că ar fi afectat conturile domnului Usain Bolt, printre alte persoane”.

Ministrul de Finanţe, Nigel Clarke, a declarat marţi seară că SSL ar fi comis ”fraudă alarmantă şi diabolică” şi că autorităţile ”vor aduce toţi autorii în faţa justiţiei”.

Contul lui Bolt a fost destinat să servească drept pensie pentru sprinterul de opt ori medaliat cu aur olimpic şi pentru părinţii săi, a spus Gordon.

Bolt s-a retras din competiţii în 2017, după ce a dominat sprintul global timp de un deceniu, a reînviat un sport afectat de scandaluri de dopaj şi a devenit un nume cunoscut precum legenda braziliană a fotbalului Pele şi campionul american la box Muhammad Ali.

Afla mai multe despre: usain bolt 

viewscnt
Articole similare