Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UTA a reuşit să o învingă pe FC U Craiova, dar arădenii se plâng: ”Noi am arătat bine, dar sperăm să se rezolva problema aceasta”

UTA a reuşit să o învingă pe FC U Craiova, dar arădenii se plâng: ”Noi am arătat bine, dar sperăm să se rezolva problema aceasta”

UTA

Comentarii

UTA Arad a reuşit să se impună în faţa lui FC U Craiova, scor 1-0, graţie autogolului lui Negru, din minutul 14.

UTA Arad a continuat începutul bun de sezon cu o victorie în faţa lui FC U Craiova. La debutul lui Flavius Stoican pe banca oltenilor, echipa pregătită de Laszlo Balint a reuşit să câştige cu 1-0, graţie unui autogol norocos. Cu victoria în faţa lui FC U, arădenii au urcat pe poziţia a cincea în Liga 1.

În urma fluierului final, Florin Iacob şi Roger au vorbit despre jocul prestat. Brazilianul a explicat cum a cauzat autogolul lui Negru şi a vorbit despre concurenţa din Liga 1, campionat pe care îl consideră puternic. Căpitanul Iacob s-a declarat mulţumit de victorie, însă a criticat gazonul, spunând că speră că problemele cu acesta să se rezolve cât mai curând.

UTA a reuşit să o învingă pe FC U Craiova, dar arădenii se plâng

O victorie mare azi, e foarte important pentru noi că am câştigat. Ne oferă mai multă determinare. Asta este cel mai important pentru noi. Suntem împreună, grupul e puternic şi cred că victoria ne va face să creştem cu fiecare meci pe care îl jucăm în campionat. Trebuie să ne menţinem nivelul şi să îmbunătăţim jocul de la meci la meci.

Am luat mingea în faţă, dar când a şutat, a şutat în mine, în piciorul meu, cred că mi-a atins mâna şi a ieşit golul. Trebuie să luptăm, meci de meci, pentru că ştiu că acest campionat, al României, nu este atât de uşor. Trebuie să menţinem nivelul, să fim puternici şi să luptăm în fiecare meci”, a declarat Roger

Sperăm să se rezolve şi problema cu terenul, că noi, ca şi echipă, am arătat bine, zic eu. Cine nu îşi doreşte să fie în play-off? Orice echipă... cei care nu zic, nici eu nu-i cred că nu ar vrea. Acum sperăm să continuăm tot aşa cu victoriile”, a declarat Florin Iacob.

Afla mai multe despre: liga 1uta araduta fc u craiovaflorin iacobrogerliga 1 

viewscnt
Articole similare