Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UTA Arad este pe val. Care este secretul? Lazlo Balint: ”Am demonstrat că putem să jucăm de la egal la egal cu oricine!”

UTA Arad este pe val. Care este secretul? Lazlo Balint: ”Am demonstrat că putem să jucăm de la egal la egal cu oricine!”

Superliga

Comentarii

UTA Arad a obţinut un punct în deplasare în meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor final 0-0.

Echipa este pe val. Arădenii sunt pe locul 4 în clasament, cu 16 puncte. Lazlo Balint, antrenorul UTA-ei Arad, a vorbit despre secretul echipei sale!

”Este un punct important pe care am reuşit să îl obţinem. Sepsi rămâne o echipa importantă. Am pierdut la mijlocul terenul, dar eu cred că am absolvit destul de bine presiunea. Am avut oportuniţaţi. Una peste alta, este un rezultat echitabil. Niciodată nu o să permit să se mulţumească.

Am pierdut uneori controlul şi din organizare şi am fost puşi sub presiune. Secretul nostru este că încercăm să creştem de la zi, la zi. Demonstrăm că putem să jucăm de la egal la egal cu oricine. Am călătorit mult şi o să vedeţi cu siguranţă jucători mai proaspeţi în Cupă. 

Cupă este o competiţie importantă pentru mine şi club!

Vine meciul cu CFR şi vreau ca echipa să joace bine. Le mulţumim suporterilor pentru tot ce fac. Ne dorim să câştigăm împotriva campioanei”, a declarat Lazlo Balint, antrenorul echipei UTA Arad. 

Afla mai multe despre: uta aradlaszlo balint 

viewscnt
Articole similare