Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | UTA Arad - Hermannstadt 1-0. Victorie uriaşă pentru arădeni. Momente de panică cu Rareş Pop. S-a prăbuşit din senin pe gazon

VIDEO | UTA Arad - Hermannstadt 1-0. Victorie uriaşă pentru arădeni. Momente de panică cu Rareş Pop. S-a prăbuşit din senin pe gazon

Hermannstadt​

Comentarii

UTA Arad a învins marţi, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FC Hermannstadt, într-un meci din etapa a 6-a a play-out-ului Superligii. Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 52, din penalty.

VIDEO | UTA Arad - Hermannstadt 1-0 (Roger 51 penalty)


Min 90+10. Final de meci. Victorie uriaşă pentru arădeni.

Min 90+8. Gol anulat UTA. Arădenii marchează, dar golul este anulat pentru offside.

Min 81. Ocazie UTA. Abia intrat pe teren, Anton are o şansă de a majora diferenţa de pe tabelă.

Min 73. Fază meci. După ce trimite un şut periculos spre poarta lui Letica, Rareş Pop îşi pierde conştiinţa şi cade pe gazon. Ambulanţa intră de urgenţe şi îl transportă pe jucător direct la spital. În momentul în care aceasta iese de pe teren, fanii arădeni scandează la unison numele lui Rareş Pop.

Min 51. GOOOL UTA. Roger transformă cu ceva emoţii lovitura de pedeapsă. Arădenii conduc din acest moment.

Min 50. Penalty UTA. Mino Sota face un henţ în propriul careu, iar Flueran arată punctul de la 11 metri, după mai multe verificări la VAR.

Min 48. Ocazie UTA. Gazdele au o acţiune periculoasă în careul oaspeţilor, dar Postolachi nu ajunge la timp la mingea centrată din banda stângă.

Min 46. Începe repriza a doua.

Min 45+1. Pauză.

Min 36. Ocazie Hermannstadt. Sibienii răspund şi ei, cu un şut pe lângă poarta lui Iacob.

Min 34. Ocazie UTA. Otele preia mingea la marginea careului şi trimite un şut frumos, dar nu prinde cadrul porţii.

Min 30. Ocazie Hermannstadt. Elevii lui Măldărăşanu sunt periculoşi la poarta gazdelor, prin Balaure.

Min 17. Ocazie Hermannstadt. Oaspeţii răspund şi ei la poarta formaţiei pregătite de Rednic.

Min 7. Ocazie UTA. Gazdele ratează prima şansă a meciului.

Min 1. Începe meciul.

Echipele de start:

  • UTA Arad: Iacob - R. Benzar, Benga, Hoxhallari, Abeid - Roger, Batha, Ubbink - M. Pop, Milosevic, Otele; Rezerve: Kucher - Vukcevic, Cascini, P. Anton, Postolachi, Stahl, Şteau, Keşeru, M. Dobrescu; Antrenor: Mircea Rednic
  • Hermannstadt: Letica - Butean, Bejan, I. Stoica, Opruţ - Sota Mino, Alhassan - Balaure, Limaj, C. Popescu - Paraschiv; Rezerve: Muţiu - Ene, Medina, Biceanu, Oroian, P. Iancu, P. Petrescu, Bărbuţ, Babic; Antrenor: Marius Măldărăşanu

Hermannstadt este pe locul 3 în play-out, cu 27 de puncte, în timp ce, UTA este pe penultimul loc în Superligă, cu doar 18 puncte. Astfel că, gazdele au o misiune foarte grea şi joacă cu cuţitul la os. 

Gazdele au schimbat şi antrenorul pentru a spera la evitarea retrogradării. Laszlo Balint i-a lăsat locul lui Mircea Rednic, care debutează în Superligă, azi, împotriva lui Hermannstadt. 

Ce a spus Rednic înainte de meci:

„Ei au cea mai bună echipă din play-out. Cu cele 9 echipe care le-au fost luate, erau lider detaşat. Trebuie să fim atenţi la contraatacurile lor. Îl cunosc pe Măldărăşanu, l-am antrenat la Rapid, e un antrenor serios”, a declarat Mircea Rednic, la conferinţa de presă premergătoare partidei. 

Ce a spus Măldărăşanu înainte de meci:

„Cu siguranţă vom avea un meci foarte greu. Pentru mine e o necunoscută că UTA se află pe acel loc în clasament. Are o echipă cu jucători cu calitate. Meciul va fi greu şi din cauza presiunii publicului. Am resimţit ostilitatea fanilor arădeni la meciul din tur”, a spus Marius Măldărăşanu. 

 Ocupantele primelor două locuri din play-out vor disputa un baraj, iar câştigătoarea urmează să joace împotriva echipei de pe locul trei într-o dublă manşă, pentru a accede în grupele Conference League.

Afla mai multe despre: uta arad hermannstadtsuperligarednic 

viewscnt
Articole similare