Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UTA Arad i-a mărit salariul lui Rareş Pop, dar rămâne ”mic copil” pe lângă Florinel Coman

UTA Arad i-a mărit salariul lui Rareş Pop, dar rămâne  ”mic copil” pe lângă Florinel Coman

Fotbal

Comentarii

UTA Arad a anunţat, miercuri, că i-a prelungit contractul mijlocaşului Rareş Pop (18 ani), până în vara lui 2027.

Rareş Pop a fost unul dintre revelaţiile sezonului trecut de Superligă, cu 3 goluri şi 4 pase decisiv, în 25 de partide, iar formaţiile importante ale României au început să-şi manifeste interesul pentru tânărul jucător.

UTA Arad i-a mărit salariul lui Rareş Pop

Pentru a nu-l mai ”corupe” gândul de a se transfera, poate pentru o satisfacţie financiară superioară, UTA Arad a decis să-i prelungească contractul valorosului jucător, dar pentru un salariu mult mai mare faţă de ceea ce primea până acum.

Conform sportarad.ro, UTA i-a mărit salariul lunar fotbalistului de la 600 de euro, la 2.400 de euro! 

  • Impresarul lui Rareş Pop este Cătălin Sărmăşan, cel care îi reprezintă, printre alţii, pe George Puşcaş sau Cătălin Cîrjan.

Ca o comparaţie, Rareş Pop câştigă de 12 ori mai puţini bani decât primeşte Florinel Coman la FCSB, recompensat cu 30.000 de euro lunar de către Gigi Becali.

Bineînţeles, Florinel Coman este un fotbalist cu reuşite superioare în carieră, jucător de echipă naţională, foarte apreciat de patronul său, Gigi Becali.

”A devenit o certitudine”

Rareş Pop a debutat în prima ligă spre finalul campionatului trecut, când el încă nu împlinise 17 ani. Ionuţ Badea, antrenorul de atunci al arădenilor, l-a trimis pe teren pentru prima oară tocmai într-un joc cu Universitatea Craiova, unul pe care alb-albaştrii l-au câştigat cu 1-0.

Suntem bucuroşi să anunţăm că - după un an în care a devenit certitudine în tricoul echipei UTA - Rareş Pop s-a legat şi mai strâns de ”Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc.

Puştiul care a intrat rapid în inimile publicului arădean a semnat un nou contract cu UTA, care se întinde până în vara anului 2027”, a precizat gruparea arădeană, miercuri, prin intermediul reţelelor sociale.

Afla mai multe despre: rares popflorinel coman,  

viewscnt
Articole similare