Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"V-au deranjat indicaţiile lui Mihai Stoichiţă?". Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi a răspuns ferm!

"V-au deranjat indicaţiile lui Mihai Stoichiţă?". Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi a răspuns ferm!

Echipa națională

Comentarii

În conferinţa de presă dinaintea meciului cu Andorra, Edi Iordănescu (45 de ani) a comentat şi faptul că Mihai Stoichiţă a fost surprins de camerele TV în timp ce dădea indicaţii jucătorilor, din tribună. Iordănescu Jr. a spus că nu a auzit în timpul meciului cuvintele lui Stoichiţă.

Mai mult, Edi Iordănescu a explicat de ce nu este deranjat de faptul că Mihai Stoichiţă le dă indicaţii jucătorilor, din tribună. Selecţionerul a dat asigurări că el e singurul care ia deciziile ce privesc echipa naţională, înainte, în timpul şi după meciuri.

Ce a spus Edi Iordănescu despre indicaţiile date de Mihai Stoichiţă din tribună în meciul Belarus - România 0-0

Selecţionerul a spus, însă, că sfaturile lui Mihai Stoichiţă sunt binevenite şi că e gata să răspundă prin funcţie, adică va pleca de la echipa naţională dacă nu-şi îndeplineşte obiectivul trecut în contract, calificarea la EURO 2024.

"Un alt subiect pe care nu-l înţeleg. Atenţia mea totală e la echipă în timpul meciului, la ce facem bine, la ce nu facem bine. Eu nu sunt atent la tribună, nu pot asculta în tribună. Am auzit România, România şi a venit din partea delegaţiei noastre, am simţit şi m-am bucurtat. Nu ştiu ce se întîmplă în tribună şi, la fel, ştiu că responsabilitatea e a mea şi deciziile sunt ale mele.

Niciodată nu mi s-a sugerata sau nu am fost inspirat de ce a spus stânga sau dreapta. Oricând un sfat din partea domnului Stoichiţă e binevenit, dar expertiza e a mea şi decizia e a mea. Contractul meu e cu obiectivul să ne calificăm la EURO. Mai mult decât să răspund prin funcţie nu pot răspunde", a spus Edi Iordănescu, la conferinţa de presă.

Edi Iordănescu: "E diferenţă faţă de cum jucam în Liga Naţiunilor"

Edi Iordănescu a remarcat faptul că există o diferenţă de exprimare, în bine, faţă de jocul pe care naţionala României l-a prestat în grupa din Liga Naţiunilor.

"Echipa a răspuns bine, am văzut o echipă tristă la final, e un grup care pune suflet, dar analiza mea nu poate rămâne izolată. Am avut tăria să recunosc că am avut şansă în anumite jocuri, acum ne-a lipsit şansa. Nu pot opri comentariile, e naţionala României şi fiecare are drept la opinie, însă analiza mea înseamnă şi comparaţii. Dacă mă raportez la mandatul meu... Acum e alt nivel faţă de campania din Liga Naţiunilor, e diferenţă. Suntem neînvinşi, e frustrare, dar încrederea e la cote maxime. Am câştigat un grup, o familie", a mai spus selecţionerul.

Afla mai multe despre: edi iordanescumihai stoichitaromanianationala romaniei 

viewscnt
Articole similare