Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Vă aşteptaţi la un meci amical? Îmi pare rău dacă erau alte aşteptări". Guardiola, deranjat la conferinţa de presă după remiza cu Leipzig

"Vă aşteptaţi la un meci amical? Îmi pare rău dacă erau alte aşteptări". Guardiola, deranjat la conferinţa de presă după remiza cu Leipzig

Manchester City

Comentarii

Leipzig (Germania) şi Manchester City (Anglia) au remizat, scor 1-1, miercuri seară, în turul optimilor Ligii Campionilor. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 27, prin Mahrez. Leipzig a egalat în minutul 70, prin Gvardiol.

"V-aţi asteptat la un meci amical? Vorbim de o competiţie în care sunt echipe mari rămase în urmă în faza grupelor. Este foarte greu şi ştiam asta. Sunt patru meciuri în zece zile. Suntem o echipă bună şi vom face în continuare lucruri bune. Dacă oamenii se aşteaptă să câştigăm cu 4-0, îmi pare rău, dar nu am reuşit să facem acest lucru", a declarat Guardiola.

La rândul său, antrenorul lui Leipzig, Marco Rose, a declarat că la acest meci posesia balonului a fost importantă.

"Au fost două reprize foarte diferite. În prima repriză nu am fost acolo, am fost prea pasivi. Apoi am realizat ceea ce am sperat jucând la nivel de Champions League, pe picior de egalitate cu Manchester City. Ştim ce să nu facem. Posesia este cheia, nu le place să urmărească mingea",a afirmat Rose.

Returul are loc în luna martie.

Afla mai multe despre: guardiola 

viewscnt
Articole similare