Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Vă atrag atenţia!". Hagi, discurs tăios după victoria Farului! A vorbit despre Tudor Băluţă: "Să nu trăiţi voi ce trăieşte el"

"Vă atrag atenţia!". Hagi, discurs tăios după victoria Farului! A vorbit despre Tudor Băluţă: "Să nu trăiţi voi ce trăieşte el"

Farul

Comentarii

Gică Hagi (57 de ani), managerul tehnic al Farului, a ţinut un discurs exuberant şi tăios după victoria constănţenilor în faţa celor de la FC Voluntari, 3-0 la Ovidiu. "Regele" a vorbit despre situaţia lui Tudor Băluţă, dar şi despre capitolul la care fotbalul românesc stă foarte prost.

"Vă atrag atenţia!". Hagi, discurs tăios după victoria Farului! A vorbit despre Tudor Băluţă: "Să nu trăiţi voi ce trăieşte el"

Farul a învins cu 3-0 pe FC Voluntari, la Ovidiu, prilej pentru Gică Hagi, care a ieşit în evidenţă după ce şi-a vârsat nervii pe un copil de mingi, să aibă un discurs exuberant şi tăios la final. Managerul tehnic de la Farul a vorbit, printre altele, despre situaţia lui Tudor Băluţă şi despre capitolul la care tot fotbalul românesc stă prost.

Băluţă, produs al academiei lui Gică Hagi, trece prin momente grele după ce a plecat de la echipa "Regelui", având probleme cu accidentările. Omul care l-a crescut la Constanţa a spus că nu doreşte numănui să treacă prin ce trece Tudor Băluţă acum.

"Să nu trăiţi voi ce trăieşte Băluţă, câte accidentări a avut, nu e de vină el... S-a scris că n-a reuşit, păi dacă a fost numai accidentat de când a plecat de la noi? Şi la noi nu s-a accidentat o dată? Poate avem şi noi merite şi alţii lucrează numai în sală sau ce fac, că se accidentează. Fac forţa în sală. Păi forţa nu bate pe nimeni, mintea bate, forţă mentală.

Contează cel mai mult ritmul jocului, în România suntem depăşiţi de ritmul jocului. România, naţionalele sau toţi suntem depăşiţi de ritmul jocului, adică ofensiv. Nu ştim să jucăm ofensiv, defensiv înseamnă intensitate, eu mă duc şi mă lupt cu tine. Ofensiv fug de tine, ofensiv trebuie să joc fotbal şi la ritmul jocului suntem depăşiţi. Nu la intensitate, aia vine automat.

Şi eu azi, aţi văzut intensitate? Aţi văzut? Dacă a fost nevoie, am dat-o şi mai lungă, ne-am luat şi la ciondăneală ca şi la Botoşani. Automatisme se cheamă, nu trasee, vă atrag atenţia, nu că am câştigat azi, ci am învăţat o de la Lucescu şi dacă Lucescu zice automatisme, atunci nu mai spuneţi trasee ca traseul e la depou, dreapta, stânga şi ajung la depou şi stop. M-am blocat.

Fotbalul e o geometrie, e în spaţiu, cine nu ştie geometrie e greu să joace fotbal. Cine n-are informaţie, distribuţie, e greu să joci fotbal. Nu contează muşchii ăia care s-au arătat prin ziare, muşchii ăia din ziare, când a venit la 18-19 ani nu poţi să faci asta. Nu toţi pot să facă muşchi aşa, să fie... Ce, eu am avut muşchi? Scuzaţi-mă, am fost şi eu normal.

Intensitatea era mai mare în 70-80. Ce-ţi dădeau ăia la gioale când jucam eu. Niciodată România nu o să poată să ajungă în vârf, mai mult ca noi, până când nu o să înveţe să joace fotbal", a spus Gică Hagi, la flash-interviu.

Farul - FC Voluntari 3-0, în Liga 1

Farul Constanţa a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa FC Voluntari, în etapa a XXVI-a din Liga 1 Casa Pariurilor.
Golurile au fost marcate de Adrian Petre în minutul 15, Moldoveanu '72 şi Purece '86

În minutul 58, Adrian Petre a ratat un penalti.

Farul: Aioani - Dussaut (Boboc '77), Larie, Ghiţă, De Nooijer - Artean (Mladen '46), Nedelcu, Grameni - Iancu (Purece '46), Petre (Moldoveanu '70), Omoh (Ciobanu '46). Antrenor: Gheorghe Hagi

FC Voluntari: M. Popa - Ricardinho, D. Ciobotariu, C. Achim, Armaş - Meleke, Droppa (Tavares '84) - Costin (Lopes '57), Budescu (Merloi '84), Ion Gheorghe - Nemec (Fulop '70) Antrenor: Liviu Ciobotariu

Afla mai multe despre: gica hagifarulliga 1discurs 

viewscnt
Articole similare