You are here:

”Vă cer scuze!”. Şumudică a fost contactat de Rareş Pop: ”Am rămas blocat când l-am auzit…”

”Vă cer scuze!”. Şumudică a fost contactat de Rareş Pop: ”Am rămas blocat când l-am auzit…”

Superliga

Comentarii

România U20 a învins-o, în deplasare, pe Cehia U20, scor 1-0, în etapa a 3-a din Elite League.

Şumudică a ”dat din casă”. Ce mesaj a primit de la Rareş Pop

Rareş Pop a dat dovadă de profesionalism şi a făcut un gest mai rar întâlnit. Tânărul fotbalist a simţit nevoia să îşi ceară scuze de la Şumudică pentru  prestaţia mai puţin bună pe care a avut-o în repriza a doua din meciul România U20 - Cehia U20.

Şumudică a rămas ”blocat” de mesajul primit de Rareş Pop. 

”Mi-a trimis un mesaj după meci (n.r. Rareş Pop). Am rămas blocat când l-am auzit… Mi-a spus ’Domn profesor, sunt dezamăgit de ceea ce am făcut, vă rog frumos să mă scuzaţi!’. Deci am îngheţat… A intrat prin minutul 50 şi ceva la meciul din Cehia. Este un băiat de un bun simţ ieşit din comun.

Staţi să mă uit în agendă să-l citesc exact. Un băiat de un caracter extraordinar, care pe mine m-a lăsat… ’Bună seara! Rareş Pop sunt… Am avut astăzi meci şi am intrat pe parcurs. Nu ştiu dacă aţi văzut meciul, dar nu am avut o atitudine deloc potrivită. Vă cer scuze!­’”, a spus Şumudică la Fanatik.

  • 600.000 de euro este cota de piaţă a lui Pop, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com

România s-a impus la limită, 1-0, şi a obţinut prima victorie în noul sezon al Elite League. Înaintea acestei partide, România U20 pierduse cu Germania U20 (scor 2-3) şi cu Anglia U20 (0-2).

Rareş Pop a fost transferat la Rapid în această vară de la UTA, în schimbul a 700.000 de euro.

Până acum mijlocaşul a jucat 5 meciuri pentru Rapid şi a reuşit să marcheze un gol în partida cu Poli Iaşi câştigată cu 2-1.

Afla mai multe despre: marius şumudicărareş poprapid 

viewscnt
Articole similare