Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Va continua Răzvan Marin la Cagliari?! "Nu cred că se pune problema, în acest moment!"

Va continua Răzvan Marin la Cagliari?! "Nu cred că se pune problema, în acest moment!"

Stranieri

Comentarii

Răzvan Marin a avut un sezon bun în Italia, iar acum de serviciile lui ar fi interesate mai multe echipe.

Românul a scăpat de coşmarul de la Ajax şi a fost om de bază în echipa lui Cagliari. În presa din Italia se scrie despre interesul unor echipe precum Olympique Lyon, Fiorentina, Inter Milano, Napoli sau AS Roma, dar Marin ar putea rămâne la clubul care a reuşit în acest sezon să se salveze de la retrogradare. Tatăl său, fostul fotbalist Petre Marin, crede că fiul lui se simte bine în Sardinia şi că nu ar trebui să plece dacă s-a impus ca titular la Cagliari. 

"Se vorbeşte mult de echipele interesate de Răzvan. El este bine, a reuşit să se salveze de la retrogradare cu Cagliari. Se simte bine acolo, în Sardinia. Au meci chiar în seara asta. Nu cred că se pune problema, în acest moment, de vreun transfer. Şi-a dorit mult să ajungă în Italia, a reuşit să se impună la Cagliari, este un jucător important pentru echipa sa. Mă bucur ca s-a adaptat bine la ce se joacă în Serie A, un campionat puternic şi foarte dificil.

Este o satisfactie foarte mare ca parinte, când vezi că copilul tău reuşeşte în meseria pe care şi-a ales-o. Cred că există loc de mai bine la nivel de echipă naţională, in viitor sperăm să reuşescă mai multe. El are drumul lui în viaţă, nu încearcă să depăşească ce am făcut eu. Noi, parinţii lui, suntem mândri de ceea ce face el pe terenul de joc. Suntem doi juători foarte diferiţi, jucăm pe alte posturi, am evoluat în alte perioade. Eu vreau ce e mai bine pentru el şi mă bucur să reuşească, să mă depăşească, dacă nu a facut-o deja", a declarat Petre Marin pentru PRO TV.

Răzvan Marin a jucat în acest sezon 36 de meciuri în tricoul lui Cagliari şi a reuşit să marcheze de 3 ori. Mijlocaşul în vârstă de 25 de ani a mai jucat în carieră la cluburi precum FC Viitorul Constanţa, Standard Liege şi Ajax Amsterdam.         

Afla mai multe despre: răzvan marin 

viewscnt
Articole similare