Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Vă daţi seama ce-i băgau în cap lui Gigi! Dezvăluiri despre perioada petrecută în puşcărie, cu MM Stoica în rolul principal

"Vă daţi seama ce-i băgau în cap lui Gigi! Dezvăluiri despre perioada petrecută în puşcărie, cu MM Stoica în rolul principal

FCSB

Comentarii

Adrian Cristea a jucat pentru FCSB în 2013, dar a dezvăluit abia acum că Mihai Stoica şi alţi oameni din staff-ul roş-albaştrilor îl influenţau negativ pe Gigi Becali, aflat atunci în închisoare.

„Am vorbit o dată sau de două ori cu domnul Becali la telefon. Mi-a spus la momentul respecitvă că mă vrea la Steaua, că-i place de mine şi că m-a vrut de mult timp. A fost o experienţă bună la Steaua. Cred că orice jucător e tentat să meargă la Steaua.
 
Gigi e influenţat foarte mult de cei de pe lângă el. Nu sunt mulţi. Un club ca Steaua are prea puţini oameni care să conducă. Nu eram dorit de cei de pe lângă Gigi. De Mihai Stoica, de toţi cei de pe acolo. Mie personal nu mi se spunea nimic, dar vă daţi seama ce-i băgau în cap lui Gigi Becali!
 
Faţă-n faţă nu mi-a reproşat nimeni nimic. Eu m-am înţeles foarte bine cu Reghecampf atunci. După 6 luni în care i s-au băgat tot felul de chestii în cap, Gigi a spus gata! Reghe nu putea să-şi sacrifice relaţia cu Gigi pentru un jucător. Mi-a plăcut cum antrena Reghecampf”,  a declarat Adrian Cristea pentru GSP.

Afla mai multe despre: cristea 

viewscnt
Articole similare