Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Va face pasul înapoi". Dan Şucu, OUT!? Începutul sfârşitului în Giuleşti, anunţat după ce patronul şi-a pus în cap galeria | EXCLUSIV

"Va face pasul înapoi". Dan Şucu, OUT!? Începutul sfârşitului în Giuleşti, anunţat după ce patronul şi-a pus în cap galeria | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Presiunea pe Dan Şucu a fost una foarte mare după plecarea lui Adrian Mutu (44 de ani) la Neftchi Baku. Ultraşii din Giuleşti l-au dorit pe Marius Şumudică antrenor, însă Şucu l-a ales pe Cristiano Bergodi, care urmează să fie prezentat de clubl drept noul tehnician.

În direct la Orange Sport, Marian Iancu a vorbit despre mutarea cu Cristiano Bergodi la Rapid în locul lui Adrian Mutu şi a criticat alegerea făcută de omul cu banii din Giuleşti. Mai mult, fostul patron de la Poli Timişoara a plus şi a spus că, după părerea sa, Dan Şucu se va retrage încet, dar sigur, din acţionariatul clubului.

"Va face pasul înapoi". Dan Şucu, OUT!? Începutul sfârşitului în Giuleşti, anunţat după ce patronul şi-a pus în cap galeria | EXCLUSIV

Iancu nu crede că Dan Şucu se pricepe la fotbal şi de aceea în curând, şi din cauza presiunii suporterilor, va pleca din acţionariat dacă va fi criticat de ultraşi pentru deciziile sale.

"Nu se pricepe, nu înţelege nimic din fenomen, de aia a şi delegat competenţe. Cred că va face pasul înapoi din acţionariatul Rapidului, nu se pricepe", a declarat, printre altele, Marian Iancu în direct la emisiunea Sport Center, la Orange Sport.

Rapid îl va numi, luni, pe Cristiano Bergodi ca antrenor în Giuleşti în locul lui Adrian Mutu. Italianul vine pe val la Rapid, după trei trofee câştigate în doi ani cu Sepsi Sf. Gheorghe, club de la care a plecat la finalul sezonului trecut.

Ce spune Mihai Stoica despre plecarea lui Adrian Mutu de la Rapid

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a vorbit numirea lui Cristiano Bergodi la Rapid în locul lui Mutu şi a reliefat problema cu care se va confrunta antrenorul italian. Aceea că transferurile, dar şi pregătirea vară au fost făcute de către "Briliant", care a ales să dea curs ofertei de la Neftchi Baku.

"(n.r. - că vine Şumudică) Aşa credeam, n-a ieşit! Bergodi e italian, nu ofensiv. Poate va juca foarte ofensiv la Rapid, e posibil. Problema pe care o reliefează domnul Şucu e că au rămas fără antrenor cu o săptămână jumătate înainte de campionat. Bănuiesc că Mutu au fost implicat în transferuri, era singurul numitor comun.

Măţan, Costache, Florin Ştefan, a lucrat cu ei (n.r. - Mutu). Bergodi are mare experienţă, multe echipe antrenate în Liga 1.

Poate cu Bergodi vor reuşi să facă mai mult decât au făcut cu Mutu antrenor anul trecut", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: dan sucu rapidmarian iancu dan sucu rapidrapidrapid cristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare