Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Va fi aplaudat sau huiduit Mbappe pe Santigo Bernabeu?” Ce răspuns a dat Ancelotti

”Va fi aplaudat sau huiduit Mbappe pe Santigo Bernabeu?” Ce răspuns a dat Ancelotti

Real Madrid

Comentarii

Meciul retur dintre Real Madrid şi PSG va fi capul de afiş al rundei. Partida este programată, miercuri, de la 22:00, iar înfruntarea va putea fi urmărită, în format video-text, pe telekomsport.ro.

”Va fi aplaudat sau huiduit Mbappe pe Santigo Bernabeu?” Ce răspuns a dat Ancelotti

În tur, francezii au reuşit să se impună cu 1-0, graţie unul gol incredibil marcat de Mbappe. Chiar dacă luni a suferit o accidentare, starul de la Paris se află în lot şi este apt pentru joc. 

Mbbape va juca din nou contra lui Real Madrid, echipă care l-a dorit cu insistenţă în ultimii ani. Mai mult decât atât, presa din afară a precizat că francezul va semna vara viitore cu spaniolii liber de contract. 

Modric şi cu antrenorul lui Real Madrid au fost întrebaţi la confernţa de presă premergătoare meciului despre cum cred ei că va fi primit Mbbape de fanii lui Real Madrid pe Santiago Bernabeu. Ancelotti a dezvăluit că nu ar fi uimit ca Mbbape să fie aplaudat de fanii spanioli. 

”Istoria stadionului Santiago Bernabeu ne arată că jucătorii uriaşi au fost mereu aplaudaţi. E ceva normal, aş înţelege, dar fanii îşi doresc ca Real să joace bine şi să câştige”, a declarat Ancelotti.

Mijlocaşul croat, Luka Modric, a avut un răspuns mai scurt: ”Nu ştiu ce vor face fanii, dar sunt sigur că ne vor susţine”.

În acest sezon, Kylian Mbappe a jucat 34 de meciuri pentru PSG, a marcat 24 de goluri şi a oferit 17 pase decisive. 

Afla mai multe despre: real madrid-psg-real madrid 

viewscnt
Articole similare