Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Va fi ca în Premier League!”. Vladimir Screciu aşteaptă cu nerăbdare derby-ul cu rivala U Craiova

”Va fi ca în Premier League!”. Vladimir Screciu aşteaptă cu nerăbdare derby-ul cu rivala U Craiova
Comentarii

Universitatea Craiova şi FCU Craiova 1948, derby-ul din Oltenia, se va disputa sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 21:15, în direct, pe Orange Sport 1.

Partida dintre cele două rivale va genera agitaţie în Craiova! Derby-ul se va disputa sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 21:15, în direct, pe Orange Sport 1.

Vladimir Screciu, jucătorul Universităţii Craiova, a prefaţat duelul şi s-a declarat nerăbdător.

”Va fi ca în Premier League, nu? O să fie frumos, sper să nu fie o ploaie care să ne afecteze jocul, chiar dacă o să fie terenul puţin ud, mingea o să alunece foarte bine. Trebuie să ne adaptăm la condiţiile de joc, iar cine se adaptează cel mai bine va avea câştig de cauză. Nu contează cine o să înscrie mâine, importantă este victoria.

Chit că înscriem din fază sau acţiuni, gândul nostru stă doar la victorie. Atenţie sporită, da. Cu siguranţă au jucători destul de buni în faţă, o să fim foarte atenţi, trebuie să fim concentraţi pe durata celor 90 de minute”, a declarat mijlocaşul Craiovei. a spus Screciu.

Arbitrul bucureştean Radu Petrescu (40 de ani) se va afla la centru la meciul dintre CS Universitatea Craiova şi FCU Craiova. 

Radu Petrescu va fi ajutat la cele două tuşe de un alt arbitru din Bucureşti, Mircea Grigoriu, şi de Mihai Marius Marica, din Bistriţa. 

Arbitru VAR a fost delegat Rareş Vidican, din Satu Mare. Arbitru asistent VAR la derby-ul Craiovei a fost ales clujeanul Doru Claudiu Lucaciu. 

Afla mai multe despre: screciuu craiovauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare