Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Va fi revoluţie!". S-a lăsat cu ameninţări la CFR! Ioan Varga s-a săturat şi le-a dat un ultimatum jucătorilor

"Va fi revoluţie!". S-a lăsat cu ameninţări la CFR! Ioan Varga s-a săturat şi le-a dat un ultimatum jucătorilor

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a pierdut, etapa aceasta, în Bănie, împotriva Universităţii Craiova, scor final 0-1.

FCSB conduce ierarhia din SuperLiga. Formaţia finanţată de Gigi Becali ocupă primul loc, cu cinci puncte peste principala urmăritoare CFR Cluj. 

Ardelenii nu se regăsesc în actualul sezon. Ultima victorie a clujenilor a fost în 30 octombrie, 3-1 împotriva Farului. De atunci CFR a suferit două înfrângeri şi a bifat două remize.

Ioan Varga, patronul clujenilor, şi-a pierdut răbdarea şi le-a dat un ultimatul jucătorilor. 

"Le transmit lui Andrea Mandorlini şi băieţilor că vreau 4 victorii în următoarele 4 meciuri. Le-am fixat şi un bonus consistent, de 250.000 de euro, pe care îi vor împărţi cu toţii, jucători şi staff, dacă vom obţine 12 puncte. Dacă nu vom obţine 4 victorii, în iarnă va fi revoluţie la CFR Cluj.

Vom face o analiză foarte corectă şi cei care ne-au nemulţumit vor pleca. Dacă nu vom obţine 4 victorii, 6-7 jucători vor pleca. Eu cred că jucătorii sunt principalii vinovaţi pentru această situaţie.

E un ultimatum pentru toată lumea! Vreau 4 victorii până în iarnă, altfel va fi revoluţie la CFR Cluj şi ne vom despărţi de multă lume. Nu discutăm acum despre Andrea Mandorlini. Vom trage linie la iarnă.", a declarat Ioan Varga, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: ioan vargacfr clujmandorlini 

viewscnt
Articole similare