adplus-dvertising
You are here:

"Va fi şi-n viitor sub observaţia noastră". Ce fotbalist l-a dezamăgit pe selecţioner, dar are în continuare uşa deschisă la naţională

"Va fi şi-n viitor sub observaţia noastră". Ce fotbalist l-a dezamăgit pe selecţioner, dar are în continuare uşa deschisă la naţională

Echipa națională

Comentarii

Andrei Cordea are evoluţii extrem de apreciate în tricoul FCSB-ului, însă mijlocaşul n-a reuşit să repete performanţele şi pentru echipa naţională.

Cordea a fost titular în meciul pierdut de România, joi, scor 1-2, cu Slovenia, şi a fost înlocuit la pauză. Imediat după partida de la Cluj, selecţionerul Edward Iordănescu a recunoscut că are aşteptări mai mari de la mijlocaşul vicecampioanei României.

"Cordea are calităţile pe care le-a demonstrat aici, la echipa de club, în cupele europene. Este un jucător care se luptă pentru trofee şi am o singură dorinţă de la el, să aibă mai multă încredere în el.

Din păcate, în multe momente, l-am văzut cu decizii pripite şi fără încredere. Trebuie să înveţe să joace şi cu adversarul în spate, pentru că acesta este fotbalul mare, îmi doresc să aibă mai multă mobilitate în teren.

Nu are nicio scuză să nu aibă încredere. Oricum, Cordea va avea suportul meu în continuare şi va fi sub observaţia noastră chiar şi după această acţiune" , a declarat Edward Iordănescu.

România - Slovenia 1-2

Echipa naţională a României a pierdut, joi, pe teren propriu, scor 1-2, meciul amical disputat împotriva naţionalei Sloveniei.

În partida de pe stadionul Cluj Arena, slovenii au deschis scorul, prin Sesko, lovitură de cap în minutul 26. Cinci minute mai târziu, Sporar a dublat avantajul oaspeţilor. Drăguş a redus din diferenţă în minutul 64, marcând din pasa lui Cristian Manea.

  • ROMÂNIA: H. Moldovan - Cr. Manea, Burcă, Nedelcearu (Drăguşin 72), Vătăjelu (Opruţ 60) - R. Marin (Boloca 84), M. Marin, Cicâldău (Olaru 60) – Cordea (46 Moruţan), Puşcaş, Drăguş (Petrila 73). SELECŢIONER: Edward Iordănescu
  • SLOVENIA: Oblak - Stojanovic, Blazic (Mevlja 46), Bijol, Balkovec (Sikosek 70) – Lovric (Karnicnik 46), Cerin, Kurtic (Stankovic 85), Verbic (Horvat 79) - Sesko, Sporar (Vomberger 46). SELECŢIONER: Matjaz Kek

viewscnt
Articole similare