Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Va încălca Gigi Becali pactul cu Mihai Rotaru? Fotbalistul de care ar avea nevoie atât FCSB, cât şi Universitatea Craiova: ”Este cel mai bun fundaş central străin din campionatul nostru!”

Va încălca Gigi Becali pactul cu Mihai Rotaru? Fotbalistul de care ar avea nevoie atât FCSB, cât şi Universitatea Craiova: ”Este cel mai bun fundaş central străin din campionatul nostru!”

FCSB

Comentarii

După ce a pierdut un nou campionat, Gigi Becali vrea să îşi întărească compartimentul defensiv.

Recent, Gigi Becali a dezvăluit ce transferuri vrea să facă Mihai Rotaru la Craiova. Fundaşul central de la FC Botoşani, Joyskim Dawa, a fost propus la FCSB, dar Gigi Becali nu este interesat de el, deoarece ar avea o înţelegere cu patronul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru. 

FCSB are din nou probleme în defensivă, după ce de la echipă au plecat Paulo Vinicius şi Andrei Miron. Totuşi, latifundiarul din Pipera a anunţat că Dawa nu este o variantă pentru echipa bucureşteană. 

Mai mult decât atât, Becali a anunţat că nu se implică nici în transferul lui Alexandru Işfan, de la FC Argeş. Decizia a fost luată după ce omul de afaceri a discutat cu Mihai Rotaru, iar patronul oltenilor i-a comunicat că îi doreşte pe cei doi fotbalişti.

Becali aşteaptă să vadă dacă mutarea se va concretiza la Universitatea Craiova, iar fostul antrenor de la Rapid, Adrian Iencsi, susţine că latifundiarul din Pipera ar trebui să facă toate eforturile pentru a-l lua pe fundaşul lui FC Botoşani, deoarece acesta ar putea să plece în afară.

”Este cel mai bun fundaş central străin din campionatul nostru!”

”Dawa este cel mai bun fundaş central străin din campionatul nostru. Mi-a plăcut tot timpul, chiar dacă a fost o perioadă în care a făcut greşeli. E un fundaş care-mi place, cu talie, forţă, care joacă foarte simplu, nu se complică, ceea ce este foarte periculos la fazele defensive.

La echipele de top din România nu prea sunt fundaşi centrali buni. Mai ales FCSB a suferit în linia defensivă. Cred că Dawa va pleca afară, că e căutat şi de echipe de afară. Dacă Craiova sau FCSB reuşesc să-l achiziţioneze, ar fi un plus foarte mare”, a spus Iencsi, la PRO ARENA.

Afla mai multe despre: fcsb-becali-rotaru-dawa 

viewscnt
Articole similare