Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Vă întoarceţi la echipa naţională?” Cum a răspuns Victor Piţurcă: ”Niciodată să nu spui niciodată!”

”Vă întoarceţi la echipa naţională?” Cum a răspuns Victor Piţurcă: ”Niciodată să nu spui niciodată!”

Echipa națională

Comentarii

Victor Piţurcă, fostul selecţioner, a fost întrebat dacă se gândeşte la o potenţială revenire la echipa naţională.

Reprezentativa României a învins, luni seară, pe Stadionul Giuleşti, cu scorul de 4-1, selecţionata Bosniei, în ultima etapă a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor. Tricolorii încheie grupa pe ultimul loc, astfel că au retrogradat în Divizia C. Bosniacii, care au terminat pe prima poziţie, au promovat în Divizia A.

Edi Iordănescu a fost contestat la echipa naţională. Voci din fotbalul românesc i-au cerut să plece de la echipă. Totuşi, cel mai probabil, el va rămâne la cârma echipei naţionale. 

Victor Piţurcă a fost întrebat dacă ar reveni la naţională. El exclude pentru moment o potenţială întoarcere pe banca tricolorilor. 

”Niciodată să nu spui niciodată!”

”Nu ştiu absolut nimic de nicio listă, nici nu cred că există şi nu ar fi corect să vorbim de o eventuală listă atât timp cât Edi Iordănescu e antrenorul echipei naţionale. Nu are sens să vorbim de listă. Deocamdată e selecţioner, a câştigat ultimul joc, iar ei vor decide ce vor face în continuare.

Mi-aţi mai pus întrebarea, dar eu în momentul ăsta spun nu. Ce se poate întâmpla nu ştiu. Niciodată să nu spui niciodată. E vorba de motivaţie.

Financiar nu se pune problema pentru că am avut oferte forte multe, pe bani foarte mulţi. Situaţia este cum este şi trebuie să rămână aşa. Dacă se întâmplă ceva în viitor, vom vedea”, a spus Victor Piţurcă la Pro Arena.

Afla mai multe despre: românia-iordănescu-piţurcă 

viewscnt
Articole similare