Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Va juca titular contra României, iar din vară ar putea ajunge la Real Madrid

Va juca titular contra României, iar din vară ar putea ajunge la Real Madrid

Fotbal

Comentarii

Fundaşul naţionalei Germaniei, Antonio Rudiger ar putea pleca în vara viitoare de la Chelsea.

Fundaşul german nu şi-a prelungit încă acordul cu Chelsea, iar în vară ar urma să rămână liber de contract.

Adversar al României în preliminarii, Rudiger s-ar putea transfera la Real Madrid

Considerat unul dintre cei mai buni apărători din lume în acest moment, Rudiger va juca titular contra României, anunţă presa din Germania.

Dorit de cluburi precum Bayern Munchen, Paris Saint-Germain sau Real Madrid, fundaşul lui Chelsea ar putea ajunge pe Santiago Bernabeu, acolo unde ar putea evolua în centrul defensivei alături de David Alaba, un alt jucător achiziţionat gratis de Real Madrid, după ce austriacului i-a expirat contractul cu Bayern Munchen.

Antonio Rudiger este cotat la 35 de milioane de euro. Are 28 de ani şi măsoară 1.90 m. Fotbalistul a crescut la Borussia Dortmund şi VfB Stuttgart, iar în 2016 a fost achiziţionat de AS Roma, pentru 9 milioane de euro. Chelsea l-a cumpărat un an mai târziu pentru 35 de milioane de euro, dar l-ar putea pierde gratis în vară.

Momentan, jucătorul nu a acceptat propunerea de prelungire a contractului făcută de gruparea londoneză. De menţionat că în iunie 2019, cota de piaţă a fundaşului naţionalei Germaniei era de 50 de milioane de euro.

Germania - România se joacă astăzi, de la ora 21:45, LIVE TEXT pe telekomsport.ro, în Grupa J a preliminariilor Campionatului Mondial din 2022.

Afla mai multe despre: antonio rudiger 

viewscnt
Articole similare