Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Va mai continua Cristiano Ronaldo la Manchester United?” Răspunsul oferit de Bruno Fernandes

”Va mai continua Cristiano Ronaldo la Manchester United?” Răspunsul oferit de Bruno Fernandes

Manchester United

Comentarii

Ronaldo este fotbalistul lui United, dar după ce echipa nu s-a calificat în Champions League, au apărut veşti că ar dori să plece.

Ronaldo şi cu Bruno Fernandes sunt colegi şi la club, şi la echipa naţională, iar cei doi au o relaţie destul de apropiată. Mijlocaşul ofensiv a fost întrebat dacă şeptarul lui United va continua la echipă şi în sezonul următor. 

Fernades a dezvăluit că a discutat cu Ronaldo şi este convins că cel mai bun marcator din istoria UEFA Champions League va continua si în sezonul următor la echipă. 

”Va mai continua Cristiano Ronaldo la Manchester United?” 

”Situaţia lui Cristiano Ronaldo? Am vorbit cu el săptămânile trecute. Aştept să mă întâlnesc cu el la antrenamentele dinaintea sezonului. Nu pot să spun nimic altceva. Nu cred că Manchester United este deschisă să piardă o resursă de top precum Cristiano”, a spus Bruno Fernandes, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano.

În acest sezon, Cristiano Ronaldo a marcat 24 de goluri (18 în campionat) în 38 de partide în toate competiţiile (29 în campionat), pentru Manchester United, formaţie la care a mai evoluat şi în perioada 2003-2009.

Afla mai multe despre: united-ronaldo-fernandes 

viewscnt
Articole similare