Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Vă mulţumim, dulăilor!". Dinamo Bucureşti, mesaj pentru cei cinci jucători care părăsesc echipa

”Vă mulţumim, dulăilor!". Dinamo Bucureşti, mesaj pentru cei cinci jucători care părăsesc echipa

Handbal

Comentarii

Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a transmis, luni, mulţumiri către cinci jucători din lot, care nu vor mai evolua şi în sezonul 2022-2023 sub comanda lui Xavi Pascual.

Mulţumiri din partea Dinamo Bucureşti către cinci jucători care părăsesc echipa

”Vă mulţumim, dulăilor! La finele sezonului competiţional 2021-2022 ne-am despărţit de câţiva dintre jucătorii noştri, mai noi sau mai vechi. Vom merge fiecare mai departe, pe drumul lui, însă nu vom uita niciodată de lucrurile spectaculoase făcute împreună. Pentru că şi noi, şi ei am avut de câştigat din această frumoasă relaţie”, a transmis Dinamo.

Jucătorii care nu se vor mai regăsi în lotul Dinamo în viitoarea stagiune sunt Dan Andrei Lazăr, Amine Bannour, Răzvan Gavriloaia, Alireza Mousavi şi Ahmed Kairi Nasralla.

”Sperăm că Dinamo a fost o casă primitoare pentru voi, că v-aţi simţit bine în tricoul alb-roşu şi că vor rămâne mereu în amintirea voastră trofeele câştigate şi atmosfera câinilor din tribune. Vă asigurăm că numele voastre vor rămâne pentru totdeauna în paginile de aur ale handbalului dinamovist. Vă mulţumim pentru munca depusă şi vă dorim succes pe mai departe!”, a mai precizat Dinamo Bucureşti în mesajul de luni seară.

 

Afla mai multe despre: dinamo bucureşti 

viewscnt
Articole similare