Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Va rămâne. S-a grăbit, era supărat!". Ioan Andone îl vede pe Rădoi în continuare pe banca naţionalei | EXCLUSIV

"Va rămâne. S-a grăbit, era supărat!". Ioan Andone îl vede pe Rădoi în continuare pe banca naţionalei | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

În direct la Telekom Sport, Ioan Andone (62 de ani) a vorbit despre meciurile naţionalei şi despre situaţia lui Mirel Rădoi, pe care îl vede continuând pe banca primei reprezentative.

"Rădoi va rămâne. S-a grăbit, era supărat!". Ioan Andone îl vede pe Rădoi în continuare pe banca naţionalei

România se pregăteşte de finalul campaniei de calificare la Mondialul din 2022, care se va juca în Qatar. Două victorii în ultimele două meciuri pot duce România la barajul pentru obţinerea biletelor la turneul final, iar Ioan Andone e de părere că România poate ajunge acolo.

"Fălcosul" crede că Rădoi s-a grăbit cu anunţul plecării de la naţională şi e de părere că acesta va continua să fie selecţioner şi la baraj.

"Cred că era foarte supărat după atacurile împotriva lui. Nu s-a gândit la consecinţe. Am văzut după aceea declaraţiile jucătorilor. Cred că s-a grăbit şi cred că va rămâne. E antrenor tânăr, poate să mai facă greşeli. Nu era momentul că va pleca după aceste două meciuri, indiferent ce se va întâmpla.

A fost nepotrivit, era supărat pe ce se i întâmplase înainte. Se întâmplă, sunt antrenori tineri şi mai fac greşeli.

Avem jucători care joacă în Europa, putem face un 11 competitiv cu care ne putem califica", a spus Ioan Andone, la Telekom Sport.

Răsturnare de situaţie. Mirel Rădoi s-ar fi răzgndit şi va continua la echipa naţională!

Anunţul lui Mirel Rădoi, făcut la conferinţa de presă de după victoria cu Armenia (1-0, în Ghencea), că vrea să plece de la echipa naţională a luat prin surprindere pe toată lumea la momentul respectiv. Selecţionerul pare că şi-a schimbat planurile, deşi susţinea că nimic nu-l mai poate întoarce din drum.

Rădoi s-ar fi răzgndit, scrie gsp.ro, care anunţat că antrenorul a fost determinat să-şi schimbe planurile de viitor după discuţii cu şefii FRF. Sursa citată mai notează faptul că Mirel Rădoi ar fi reevaluat viitorul şi că argumentele şefilor de la Casa Fotbalului l-ar fi determinat să-şi schimbe decizia.

Cu Mirel Rădoi pe bancă, România are şanse de calificare la barajul pentru Campionatul Mondial din 2022, unde va ajunge dacă tricolorii vor învinge Islanda şi Liechtenstein în ultimele două partide din prelimarii.

Afla mai multe despre: mirel radoiromaniaechipa nationalaioan andoneexclusiv 

viewscnt
Articole similare