Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Va reveni Keşeru în Liga 1? ”S-ar putea întâmpla lucruri chiar şi în vara aceasta!” Ce spune atacantul lui Ludogoreţ

Va reveni Keşeru în Liga 1? ”S-ar putea întâmpla lucruri chiar şi în vara aceasta!” Ce spune atacantul lui Ludogoreţ

Stranieri

Comentarii

Claudiu Keşeru a ajuns la vârsta de 34 de ani, dar rămâne în continuare principalul marcator de la campioana Bulgariei.

Atacantul român evoluează din 2015 în Bulgaria şi a ajuns un jucător emblematic pentru Lodogoreţ. Românul a câştigat de 6 ori titlul cu echipa şi a făcut performanţă şi un cupele europene. După 6 ani la club, Keşeru a declarat că se poate realiza un transfer chiar în aceasta vară.

Totul ar depinde de ce oferte ar avea. Românul ar putea reveni chiar şi în Liga 1, acolo unde a evoluat în tricoul FCSB-ului în perioada 2014-2016. Claudiu Keşeru a câştigat în Liga 1 două titluri de campion şi o Cupă a României. 

”Mai am contract aici încă un an şi mă simt foarte bine. Acum am revenit la antreamente după o pauză de şapte zile. Mă simt motivat în continuare. Ştiu că pentru a avea o condiţie fizică optimă trebuie să am grijă mai mult decât aveam înainte. Câtă vreme o să mă simt în formă bună, competitiv, o să joc în continuare. Unde? Nu ştiu, s-ar mai putea întâmpla lucruri chiar şi în vara aceasta.

Da, dacă apare interesul unui club care să mă convingă. La Ludogoreţ am parte de un context foarte bun, dar poate o să apară ceva şi mai bun. E posibil şi un transfer, de ce să nu fie? Mă simt tânăr şi vreau să mai joc”, a spus Keşeru pentru GSP. 

Claudiu Keşeru a evoluat 242 de partide pentru campioana Bulgariei. El a reuşit să marcheze 139 de goluri şi a oferit 44 de pase decisive.  

 

Afla mai multe despre: keşeru 

viewscnt
Articole similare