Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Vă rog să o numiţi aşa". Edi Iordănescu le-a spus tuturor românilor cum să numească generaţia României care a învins Ucraina la EURO 2024: "Cum n-am mai avut"

"Vă rog să o numiţi aşa". Edi Iordănescu le-a spus tuturor românilor cum să numească generaţia României care a învins Ucraina la EURO 2024: "Cum n-am mai avut"

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României a obţinut o victorie colosală contra Ucrainei, la debutul la Campionatul European, victorie prin care ”tricolorii” au doborât mai multe recorduri, dar au reuşit şi mai multe premiere.

Edi Iordănescu şi-a scos pălăria în faţa suporterilor români care au colorat în galben Allianz din Munchen, casa lui Bayern Munchen şi a folosit apelativul ”generaţia de suflet” la adresa grupului ce a obţinut calificarea la EURO 2024.

Edi Iordănescu le-a spus tuturor românilor cum să numească generaţia care a scris istorie cu Ucraina: ”Vă rog să o numiţi aşa”

”Le mulţumesc românilor din ţară şi tuturor românilor de peste tot, că au fost sfuleteşte aklături de noi. Dacă aveaţi dubii, până acum să credeţi că această echipă are un suflet mare. Felicit băieţii, efectiv au fost fabuloşi. Cu toate că şi eu am avut momente grele de când am venit la naţionalăm, dar respectul meu pentru opinia publică va fi mereu.

Poate reuşim să povestim după ce ne întoarcem de la EURO. 

Am văzut deja că începe să fie în fel şi fel... Nu aş vrea, vă rog cu toată puterean, nu o numiţi în nciun fel. Au fost în trecut generaţii de aur, dar această generaţie de aur nu reprezintă niciun metal, vă rog să o numişţi <<generaţia de suflet>>, că a pus cel mai mult suflet.

Ştiu multe din trecut, dar suflet ca generaţia ca asta nu am mai avut. A fost victoria generaţiei de suflet”, a spus Edi Iordănescu, după România - Ucraina 3-0.

Afla mai multe despre: edi iordănescuromâniaechipa naţională 

viewscnt
Articole similare