Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Va semna pe 3 ani. Ne-am înţeles!". O nouă plecare de la Barcelona, după Dani Alves. Clubul a anunţat transferul

"Va semna pe 3 ani. Ne-am înţeles!". O nouă plecare de la Barcelona, după Dani Alves. Clubul a anunţat transferulgalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Unul dintre portarii Barcelonei, Lazar Carevic (23 de ani), goalkeeper pe care Xavi l-a convocat de mai multe ori la echipa mare, va pleca de pe Camp Nou. Preşedintele unui club din Europa a anunţat că există o înţelegere pentru transferul portarului Carevic, care va părăsi echipa blaugrana.

După anunţul despărţirii de Dani Alves, urmează o nouă plecare de la FC Barcelona. Lazar Carevic, portar pe care Xavi l-a convocat de mai multe ori în lotul primei echipe la meciuri, s-a înţeles cu un alt club din Europa şi va pleca de la echipă.

"Va semna pe 3 ani. Ne-am înţeles!". O nouă plecare de la Barcelona, după Dani Alves. Clubul a anunţat transferul

Portarul muntenegrean Lazar Carevic va pleca de la FC Barcelona, unde este legitimat la echipa a doua, dar Xavi l-a convocat de mai multe ori în lotul echipei mari. Goalkeeperul va merge să joace la FK Vojvodina, în Serbia, cu care s-a înţeles pentru un contract pe trei sezoane.

Marko Jovanovic, directorul sportiv al sârbilor de la Vojvodina, a anunţat înţelegerea care există cu Lazar Carevic şi Barcelona pentru transferul portarului: "Ne-am înţeles cu Barcelona. Carevic va semna un contract pe trei ani, iar Barcelona va avea o clauză cu drept de prim refuz", declarat Marko Jovanovic.

Clauza prin care Barcelona are dreptul primului refuz în cazul unei oferte pentru Lazar Carevic înseamnă că formaţia catalană poate, dacă o ofertă soseşte pentru portar, să contracareze şi să facă o ofertă - la rândul său - pentru transfer. Asta dacă Lazar Carevic va atinge nivelul necesar pentru a juca pe Camp Nou.

  • 200.000 de euro este cota de piaţă a lui Lazar Carevic în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

 

Afla mai multe despre: lazar carevictransferbarcelonafk vojvodina 

viewscnt
Articole similare