Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | "Acord total". Paul Pogba s-a înţeles cu noul club, după ce a plecat gratis de la Manchester United

ULTIMA ORĂ | "Acord total". Paul Pogba s-a înţeles cu noul club, după ce a plecat gratis de la Manchester United

Juventus

Comentarii

Paul Pogba (29 de ani) a plecat gratis de la Manchester United şi va semna cu Juventus, fosta sa echipă, un contract pe patru ani.

UPDATE marţi, 14 iunie, ora 19:36 - Jurnalistul italian Romeo Agresti anunţă că acordul pentru transferul lui Paul Pogba la Juventus e total! Potrivit sursei citate, tocmai s-au făcut ultimele modificări contractului pe care Pogba să-l semneze, care va fi pe o durată de patru ani. Anunţul oficial al transferului la "Bătrâna Doamnă" va fi făcut la începutul lunii iunie, după ce-i va expira contractul cu Manchester United.

După ce a rămas liber de contract, Paul Pogba şi-a găsit echipă şi va reveni la Juventus, echipă care l-a vândut la Manchester United în 2016, în schimbul a 105 milioane de euro.

"Va semna pe 4 ani". Transferul lui Pogba s-a făcut! Cu ce club s-a înţeles

Ca şi în 2012, Paul Pogba a plecat gratis de la Manchester United la Juventus, după ce "Diavolii roşii" i-au plătit "Bătrânei Doamne" 105 milioane de euro în schimbul francezului acum opt ani. Campionul mondial francez a rămas liber de contract şi, după ce s-a discutat despre varianta PSG, se pare că Pogba se îndreaptă spre Juventus.

În urmă cu o săptămână, jurnalistul italian Tancredi Palmeri a anunţat că Paul Pogba s-a înţeles cu Juventus, iar transferul s-a făcut. Acum, jurnalistul Matteo Moretto întăreşte ideea transferul lui Pogba la Juventus, care va semna un contract pe patru ani cu formaţia din Italia, la care va reveni.

Posibilitatea de a ajuns la PSG a picat. Parisul îl aştepta pe Pogba în cazul în care nu reuşea să-l convingă pe Kylian Mbappe să semneze un nou contract pe Parc des Princes. La Juventus, Paul Pogba va avea un salariu de 8 milioane de euro pe sezon cu tot cu bonusuri, iar tricoul cu numărul 10 este rezervat pentru el.

În sezonul trecut, Paul Pogba a jucat 27 de meciuri în toate competiţiile la Manchester United, club pentru care a marcat o dată şi a livrat nouă assist-uri. La Juventus, din 2012 până în 2016, mijlocaşul francez a strâns 178 de partide, 34 de goluri şi 40 de assist-uri.

  • 55 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Paul Pogba în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: paul pogbatransferjuventuscontractserie a 

viewscnt
Articole similare