You are here:

„Va veni un moment în care vom intra în grevă!” Jules Kounde spune că jucătorii ar putea face grevă din cauza programului încărcat

„Va veni un moment în care vom intra în grevă!” Jules Kounde spune că jucătorii ar putea face grevă din cauza programului încărcat

FC Barcelona

Comentarii

Internaţionalul francez al echipei FC Barcelona, Jules Kounde, a şi-a exprimat nemulţumirea faţă de programul competiţiilor, pe care jucătorii îl consideră supraîncărcat. El a reacţionat la comentariile lui Rodri, mijlocaşul lui Manchester City, potrivit cărora ar fi posibilă o grevă a jucătorilor.

Jules Kounde ameninţă că jucătorii vor intra în grevă

„Spunem asta de 3 sau 4 ani şi nimeni nu ne ascultă pe noi, jucătorii, care suntem principalii actori. Va veni un moment în care vom intra în grevă. Doar aşa vom fi auziţi”, a spus Kounde.

Competiţii precum Liga Campionilor şi Cupa Mondială a Cluburilor şi-au schimbat formatul, ceea ce poate face ca jucătorii care participă la aceste competiţii să joace mai mult de şaizeci de meciuri într-un sezon.

„Vedem din ce în ce mai multe accidentări din cauza lipsei de odihnă”, spune Koundé, care crede că un sindicat al jucătorilor ar putea contribui la «un mesaj mai puternic».

Kounde va juca pentru FC Barcelona joi seară, în Liga Campionilor, contra echipei AS Monaco.

Afla mai multe despre: barcelonajules koundeprogram 

viewscnt
Articole similare