Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Val de susţinere pentru Karius! Mesaje de la Mario Balotelli, Jerome Boateng şi... Mia Khalifa

Val de susţinere pentru Karius! Mesaje de la Mario Balotelli, Jerome Boateng şi... Mia Khalifagalerie foto
Comentarii

Liverpool a fost învinsă, sâmbătă seară, de Real Madrid, cu scorul de 3-1, în finala Ligii Campionilor, meci care a fost marcat de două erori uriaşe ale portarului "Cormoranilor", Loris Karius.

Goalkeeper-ul german a primit o mulţime de mesaje pe reţelele de socializare, multe dintre ele de susţinere, însă n-au lipsit nici ironiile.

Cu o săptămână înaintea finalei de la Kiev, Loris Karius a publicat o fotografie de-ale sale pe Instagram, cu un mesaj referitor la marele meci: "Cu ochii pe premiu...". Cum aceasta a fost ultima sa postare pe reţeaua respectivă de socializare, portarul s-a trezit cu o serie de reacţii. 115.000 de comentarii a strâns acea postare. Printre cei care au reacţionat s-au numărat fotbalişti precum Mario Balotelli sau Jerome Boateng, dar şi actriţa de filme pentru adulţi Mia Khalifa, care a replicat printr-un emoticon care reprezintă o privire, referitor la mesajul portarului.

Formaţia Real Madrid a câştigat, sâmbătă, pentru a 13-a oară Liga Campionilor, a treia oară consecutiv, învingând în finala disputată la Kiev echipa Liverpool, scor 3-1. Zinedine Zidane este primul antrenor care obţine trei trofee europene consecutiv. Cristiano Ronaldo, primul fotbalist din istorie care câştigă de cinci ori LC.

Golurile au fost marcate de Karim Benzema ’51 şi Gareth Bale ’64, ‘83 pentru Real Madrid, respectiv Sadio Mane ’55 pentru Liverpool.

Benzema  a înscris profitând de o greşeală imensă a portarului Loris Karius, care după ce a reţinut mingea a aruncat-o exact în direcţia în care se afla fotbalistul echipei madrilene la doar un metru de el. Şi Bale a marcat cu un şut din afara careului, profitând de o nouă greşeală a lui Karius.

Afla mai multe despre: kariuskhalifaucl 

viewscnt
Articole similare