Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valentin Bărbulescu, mesaj pentru fanii Stelei înainte de marele meci cu Dinamo: ”Sper să fie mult mai mult de 8000 de suporteri din partea noastră!” EXCLUSIV

Valentin Bărbulescu, mesaj pentru fanii Stelei înainte de marele meci cu Dinamo: ”Sper să fie mult mai mult de 8000 de suporteri din partea noastră!” EXCLUSIV

Liga 2

Comentarii

Partida dintre Dinamo şi CSA Steaua se va disputa vineri, 9 septembrie, de la ora 21:30, în direct pe Orange Sport 1, într-un meci din cadrul etapei a 6-a din Liga 1.

Cu 3 zile înaintea duelului care va avea loc pe Arena Naţională, Dinamo a transmis că a scos la vânzare biletele pentru meciul cu CSA Steaua. Preţurile tichetelor sunt cuprinse între 25 de lei, la peluze, respectiv 200 de lei, în zona lojelor.

Vali Bărbulescu a oferit mai multe declaraţii, în exclusivitate, pentru Orange Sport. Jucătorul celor de la Steaua speră ca în tribune să fie cel puţin 8 mii de suporteri care să susţină echipa lui. 

”La un asemenea meci, adrenalina e la maximum, nu cred că mai simţi durere, nu mai contează nimic, doar să dai totul în cele 90 de minute, ultima picătură de energie.

Sper să fie mult mai mult de 8000 de suporteri din partea noastră, sperăm să fie o atmosferă plăcută şi să iasă bine pentru toată lumea. Şi pentru telespectatori, suporterii care vor veni la meci, şi pentru noi, jucătorii.

Nu contează locul din clasament la un asemenea meci, orgoliile sunt imense, locul din clasament, valoarea lotului nu mai are nicio treabă. Din păcate pentru noi, şi pentru ei, jucăm un astfel de derby în Liga 2, sperăm că acest derby să fie în Liga 1”, a spus Bărbulescu, la OrangeSport. 

Afla mai multe despre: liga 2-steaua-dinamo 

viewscnt
Articole similare