Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valentin Mihăilă, după ce a reuşit un gol şi două pase decisive la Parma: ”A fost încă un meci bun. Sunt fericit”

Valentin Mihăilă, după ce a reuşit un gol şi două pase decisive la Parma: ”A fost încă un meci bun. Sunt fericit”
Comentarii

Valentin Mihăilă (22 de ani) a reuşit un gol şi o pasă de gol în derby-ul românilor din Serie B, Genoa - Parma, din etapa a 4-a.

Prima repriză a derby-ului românilor din Serie B, Genoa - Parma, a fost una încarcată de evenimente, iar Valentin Mihăilă a ieşit la rampă, cu un gol şi o pasă de gol.

Genoa şi Parma şi-au dat întâlnire, la Genova, în derby-ul echipelor cu jucători români din Serie B. Valentin Mihăilă şi Dennis Man au început meciul ca titulari la Parma, în timp ce la Genoa doar Radu Drăguşin a intrat pe teren din primul minut, George Puşcaş fiind lăsat pe bancă.

Valentin Mihăilă, după ce a reuşit un gol şi două pase decisive la Parma: ”A fost încă un meci bun. Sunt fericit”

Dintre români, Valentin Mihăilă a ieşit la rampă. Mai întâi în minutul 21, când a pasaat decisiv, fără să vrea, dintr-o execuţie din foarfecă. I-a pus mingea pe cap lui Roberto Inglese şi acesta a înscris cu capul. Apoi, 16 minute mai târziu. 

În mintul 37, Valentin Mihăilă a intrat în centru, din banda stângă, şi a şutat cu dreptul, mingea a fost deviată de un coleg şi a intrat în poartă.

Valentin Mihăilă a înscris de trei ori şi a livrat două pase de gol în cinci meciuri din toate competiţiile cu Parma, în acest sezon.

Mihăilă a declarat după meci că se simte bine sub comanda lui Pecchia, antrenorul de la Parma.

”Am creat foarte mult în prima repriză, am cedat puţin în a doua repriză, am căutat mingi lungi care nu sunt în caracteristicile noastre. Şi până la urmă este un punct pe care îl aducem acasă pentru noi şi pentru fanii noştri, suntem fericiţi. A fost încă un meci bun, ambele echipe au încercat să joace fotbal. Şi vreau să le mulţumesc fanilor pentru că au fost grozavi astăzi (n.r. sâmbătă).

Îmi place felul lui (n.r. antrenorul Pecchia) de a juca, pentru că vrea să înceapă cu construcţia de jos, acesta este stilul modern. În repriza secundă am făcut asta mai puţin, dar sperăm să o facem în meciurile următoare. Mai avem de muncit, mai este un drum lung de parcurs”, a declarat Valentin Mihăilă, potrivit Tuttomercatoweb.

  • 5,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Valentin Mihăilă în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

 

Afla mai multe despre: valentin mihailaparma 

viewscnt
Articole similare