Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valentin Mihăilă explică succesul din ultima perioadă: „Mi-am dat seama că în fotbal nu există timp, este acum ori niciodată” + Visul lui suprem

Valentin Mihăilă explică succesul din ultima perioadă: „Mi-am dat seama că în fotbal nu există timp, este acum ori niciodată” + Visul lui suprem

Echipa națională

Comentarii

Valentin Mihăilă (21 de ani) este pe val. Atacantul a înscris chiar la debutul naţionalei României.

Mihăilă face senzaţie în Italia, la Parma, unde i-a impresionat pe italieni, iar acum şi-a deschis cont la naţionala României, unde a marcat golul de 2-0, cu un şut spectaculos de la 23 de metri din pasa lui Claudiu Keşeru. 

După meci, tânărul jucător a explica cum a trăit momentul şi ce vis măreţ are pe listă.

„Sunt bucuros că am reuşit să marchez la debut, dar mai bucuros pentru cele trei puncte. Am intrat cu atitudine şi determinare, cum am făcut-o şi în Italia, mi-am dat seama că nu există timp, este acum ori niciodată în fotbal. De asta mi-am schimbat atitudinea. Sunt cele trei puncte la noi. Sunt foarte pozitiv, sunt o fire energică şi pozitivă şi îmi place să răd mereu. Bănuiam că o să vină la meci (n.r. Mirel Rădoi), că nu ne-a trimis nici un video înainte de meciul acesta important. Sunt bucuros că am scăpat de problema cu care am început anul. Sunt foarte fericit de ce am realizat până acum şi nu mă opresc aici. Avem mult de muncă. De mâine ne gândim la Germania. Ar fi un vis devenit realitate să joc la un Campionat European sau Mondial cu echipa naţională”, a mărturisit Mihăilă, după meciul de pe Arena Naţională. 

România face parte din Grupa J în preliminariile CM, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia şi Liechtenstein. La turneul final din Qatar se califică direct primul loc din grupă, locurile secunde urmând să dispute baraje.

Afla mai multe despre: nationala romanieivalentin mihaila 

viewscnt
Articole similare