Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valentin Mihăilă nu va evolua la Jocurile Olimpice de la Tokyo! Verdictul dat de medicul care l-a operat şi pe Marco Verratti

Valentin Mihăilă nu va evolua la Jocurile Olimpice de la Tokyo! Verdictul dat de medicul care l-a operat şi pe Marco Verratti

Stranieri

Comentarii

Fotbalistul Parmei este în perioada de recuperare după ce a suferit o nouă intervenţie chirurgicală.

Fostul fotbalist al Craiovei în vârstă de 21 de ani a fost operat pentru a doua oară la jumătatea lunii mai, după ce a acuzat o nouă pubalgie. Revenirea lui pe gazon a fost programată pentru sfârşitul lunii iulie sau pentru începutul lui august.

Mihăilă nu va fi disponibil pentru selecţionata U21, la Jocurile Olimpice, care vor avea loc în perioada 21 iulie - 7 august. Totuşi, el ar putea evolua în primul meci din Serie B, care se va juca pe 20 august.

A doua intervenţie chirurgicală pe care Mihăilă a suferit-o a fost în Franţa, la Bordeaux, la acelaşi doctor care s-a ocupat şi de starul lui PSG, mijlocaşul italian Marco Verratti. 

Ce a declarat Valentin Mihăilă după operaţie

"Am început recuperare de o săptămână. Timp de trei săptămâni mi-au spus să nu mă apuc de recuperare, să nu fac nimic, iar după să încep cu recuperare. Asta am făcut, merge destul de bine şi sper să-mi revin cât mai repede.

Acum nu sunt apt. Mai am o lună, o lună şi ceva până să-mi revin 100%. Doctorul care m-a operat mi-a dat un termen de 3 luni până voi putea juca primul meci, deci într-o lună, într-o lună şi jumătate voi putea intra în teren.

"Era foarte greu să scap de această problemă!"

Era foarte greu să scap de această problemă. Şi Alibec a avut la fel ca şi mine. A făcut şi el aceeaşi operaţie, doar că el a făcut-o în Barcelona, iar eu în Franţa. Când m-am operat prima dată, doctorul mi-a spus că scap 99% dacă mă operez. N-am scăpat, au început din nou durerile după 3 luni.

Iar acum, în Bordeaux, doctorul mi-a spus că 99% scap. Sper ca operaţia să fie bună şi să nu mai am probleme. Aceleaşi operaţii, la acelaşi doctor, le-a făcut Verratti, care a scăpat. Sper să nu mai am dureri, pentru că asta m-a ţinut departe de teren. În ultimele 3-4 luni la Craiova am jucat cu dureri foarte mari, doar cu injecţii şi pastile. Cu astea puteam să joc", a declarat Valentin Mihăilă, pentru Oltenia TV.

Sezonul trecut, Valentin Mihăilă a jucat 17 meciuri în tricoul Parmei, a marcat 4 goluri şi a oferit 3 pase decisive. 

Afla mai multe despre: valentin mihăilă-parma-naţionala u21 

viewscnt
Articole similare