Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valentin Ţicu trece prin momente grele după suspendare: „Îi vine să se lase de fotbal, e la pământ!”

Valentin Ţicu trece prin momente grele după suspendare: „Îi vine să se lase de fotbal, e la pământ!”

Petrolul

Comentarii

Valentin Ţicu a primit o suspendare de 16 etape după faultul care l-a accidentat grav pe Dragoş Iancu.

Valentin Ţicu trece prin momente grele după suspendare: „Îi vine să se lase de fotbal, e la pământ!”

Claudiu Tudor, preşedintele de la Petrolul, a comentat situaţia prin care trece Valentin Ţicu după acel moment şi după suspendarea primită. Oficialul prahovenilor a recunoscut că Ţicu este foarte afectat, iar moralul său este la pământ.

„Chiar mi-a spus că nu mai suportă, că îi vine să se lase. E la pământ cu psihicul, cu siguranţă nu va face acest lucru.

Încă o dată, nu a avut intenţie, dacă se ducea cu talpa înainte, să i-o pună pe tibie, spunea şi el că-şi asumă. Dar, ca şi chestia aia, când cazi la mijloc, nevrând, şi pentru Dragoş şi pentru el.

Noi ne-am bucura să fie 8 (n.r. suspendarea), avem mare încredere în Comisie, sper să rămână la 8. Avem încredere în ei şi îi lăsăm pe dânşii să ne spună săptămâna viitoare

Amânarea (n.r. deciziei de la apel) nu ne surprinde, dată fiind pauza. Sperăm că această Comisie va fi imparţială.

Se ne uităm la Dawa care joacă, Hanca stă patru luni. Ţicu stă aşa de 8 etape cu jocul de mâine. Cred că trebuie să ne gândim şi la acest jucător, nu este un criminal, e accidentare involuntară. Să ne uităm şi la Hanca care nu va juca 4 luni.

Este la fel de gravă ca şi accidentarea lui Dragoş, va fi nevoie de operaţie, va fi destul de dificil, dar Dawa joacă după două zile de la acea accidentare. Hanca se va opera la Barcelona, vom afla clar datele când o va face, probabil într-o zi două.

Vedem ce spune doctorul specialist. Nu e normal ca un jucător să joace aşa (n.r. Dawa). Săracul Ţicu e terminat”, a declarat Claudiu Tudor, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: valentin ticupetrolulsuspendare 

viewscnt
Articole similare