Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime a comentat tensiunile dintre Şeroni şi Croitoru: "E ca şi copilul lui. Nu mă tem că ar fi violent, e simpatic" | EXCLUSIV

Valeriu Iftime a comentat tensiunile dintre Şeroni şi Croitoru: "E ca şi copilul lui. Nu mă tem că ar fi violent, e simpatic" | EXCLUSIV

FC Botoșani

Comentarii

Contactat de Telekom Sport, Valeriu Iftime, patronul FC Botoşani, a comentat tensiunile dintre Marius Croitoru şi Alin Şeroni surprins de camerele TV la finalul victoriei din deplasare cu FC Argeş, 1-0. Iftime a spus că nu se teme de o "ruptură" între Şeroni şi Croitoru, deoarece fundaşul este ca şi copilul antrenorului.

Valeriu Iftime a comentat tensiunile dintre Şeroni şi Croitoru: "E ca şi copilul lui. Nu mă tem că ar fi violent, e simpatic"

La finalul meciului FC Argeş - FC Botoşani 0-1, camerele TV au surprins un moment de tensiune între Alin Şeroni, unul dintre fotbaliştii experimentaţi de la FC Botoşani, şi antrenorul Marius Croitoru. Cei doi şi-au reproşat ceva pe un ton mai ridicat, iar Valeriu Iftime a comentat la Telekom Sport incidentele.

"Niciodată nu se poate întâmpla ceva special sau în neregulă între Croitoru şi Şeroni, care e copilul lui, el l-a şi adus, el cu Papa sunt în familie acolo. Habar n-am ce a fost acolo, dar n-am nicio frică, că ar putea fi ceva care să ne afecteze într-un fel sau altul. Nu mă tem niciodată că Şeroni ar fi un violent sau un cap al răutăţilor la noi în vestiar.

Croitoru mi-a propus că acest Alin (n.r - Şeroni), prietenul lui de bază, şi al meu că e mega simpatic în felul lui, să rămână în stafful lui dacă n-ar mai juca la un moment dat. Nu e o chestiune care să mă pună pe gânduri, mai ales că a intervenit Papa, care e tatăl lor vitreg, adjunctul lui Marius", a spus Valeriu Iftime, la Telekom Sport.

FC Argeş - FC Botoşani 0-1, în Liga 1

FC Botoşani a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FC Argeş, în etapa a XV-a, ultima a turului Ligii I.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Edjouma '43.

FC Argeş: Greab - Tofan, Turda, Joao Miguel, Latovlevici (Muşat '79) - Honciu (Boldor '78), Dumitraşcu - Işfan, Palic (Said '58), Ribeiro Teles (Dumitru '58) - Fatai (Viana '70). Antrenor: Andrei Prepeliţă

FC Botoşani: Pap - Braun, Racoviţan, Dawa, Şeroni - Papa, Edjouma, Ţigănaşu - Ongenda (Patache '89), Mateus (Fili '58), Florescu. Antrenor: Marius Croitoru

Cartonaşe galbene: Miguel '88 / Şeroni '53

Arbitri: Adrian Viorel Cojocaru – Sebastian Eugen Gheorghe, Marius Badea – Iulian Dima

Observator: Corneliu Fecioru

Afla mai multe despre: valeriu fitimecroitoruseronifc botosani 

viewscnt
Articole similare