Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime aruncă săgeţi către Ianis Stoica după meciul cu FCSB! ”Extraordinar, ce a făcut?! Hai să fim serioşi!”

Valeriu Iftime aruncă săgeţi către Ianis Stoica după meciul cu FCSB! ”Extraordinar, ce a făcut?! Hai să fim serioşi!”

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat, duminică, scor 3-1, meciul jucat pe teren propriu cu FC Botoşani, în Liga 1. Echipa lui Toni Petrea a întors scorul în repriza a doua, într-un meci în care s-au ratat ocazii incredibile pe final.

Deşi roş-albaştrii au avut un început greoi de meci şi au fost conduşi până în repriza secundă, Vali Gheorghe, Ianis Stoica şi Tănase au întors scorul, iar finalul a fost unul fericit pentru roş-albaştri.

Valeriu Iftime a vorbit despre meciul cu FCSB şi nu s-a ferit să îl ironizeze pe puştiul Ianis Stoica, puştiul care ar fi dorit de Arsenal, potrivit presei din Anglia. 

”Extraordinar, ce a făcut?! Hai să fim serioşi!”

”Mult de tot mă frustrează că nu câştigă cu FCSB. Nu sunt prieten cu Gigi Becali, nu sunt la per tu sau să ne sunăm. Bineînţeles că mă frustrează, încredere prea mare, am crezut că câştigăm. Primul gol a fost o lipsă de marcaj, nu mai contează.

Ce a făcut Ianis Stoica? Extraordinar, ce a făcut?! Hai să fim serioşi, golul lui Tănase a fost la Şeroni, ăla cu gândul că pleacă acasă. Hai să fim serioşi, a fost întâmplător. E fundaş, iei gol, fundaşii mai greşesc. Ongenda e cel care dă o pasă superbă acolo, astea sunt faze de comentat, nu că a dat Ianis Stoica o pasă acolo”, a spus Valeriu Iftime, la ProSport

Reacţia lui Mihai Stoica despre interesul lui Arsenal pentru Ianis Stoica

În direct la Telekom Sport, Mihai Stoica (56 de ani) a comentat anunţul făcut de The Sun cu privire la interesul lui Arsenal pentru transferul lui Ianis Stoica (18 ani), noua "perlă" de la FCSB. Stoica a marcat în victoria roş-albaştrilor cu FC Botoşani, scor 3-1, pe Arena Naţională.

Ianis Stoica a ajuns în presa internaţională după prestaţiile bune din acest sezon la FCSB. Atacantul de perspectivă ar fi dorit de Arsenal, potrivit The Sun, care a scris despre interesul "Tunarilor" pentru el. Invitat la Telekom Sport, Mihai Stoica a vorbit pe această temă, dar a spus că nu ştie nimic despre asta şi că pe adresa clubului n-a sosit nimic oficial.

”Nu comentez ce spune The Sun. Ca să fie interes al lui Arsenal, trebuie să ca Arsenal să trimită un mail, fax, ceva... Astea ce apar, ce se scrie... Nu avem nimic, niciun fel de interes”, a spus Mihai Stoica, luni seara, la Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: fcsb-ianis stoica-valeriu iftime 

viewscnt
Articole similare