Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime, cuvinte grele pentru tehnicianul formaţiei sale, după scandalul făcut de acesta la partida cu Craiova. ”I-am zis să nu uite că nu e un antrenor mare, să nu uite unde e”

Valeriu Iftime, cuvinte grele pentru tehnicianul formaţiei sale, după scandalul făcut de acesta la partida cu Craiova. ”I-am zis să nu uite că nu e un antrenor mare, să nu uite unde e”

FC Botoșani

Comentarii

Valeriu Iftimie a discutat despre un incident din noiemebrie 2020, când antrenorul suspendat, Marius Croitoru, a spart un geam de la lojă, încercând să le ofere instrucţiuni în teren baieţilor săi.

Valeriu Iftimie, finanţatorul FC Botoşani, l-a desfiinţat pe Marius Croitoru, antrenorul formaţiei sale, după comportamentul său la un meci de la sfârşitul anului trecut, împotriva Craiovei. Atunci, tehnicianul moldovenilor era suspendat de la o partidă anterioară şi nu avea voie să stea pe margine. Astfel, acesta a ocupat un loc la lojă, dar prestaţia baieţilor săi l-a supărat atât de rău încât acesta a ajuns să spargă un geam, în timp ce încerca să le dea instrucţiuni. Meciul de atunci s-a încheiat 0-0.

Cuvinte grele pentru Croitoru

”L-am certat pentru că după meci mustra presa că-l filmează. De faţă cu mine. Eu, care le spun mereu că dacă avem ceva bun la Botoşani, aia e presa. Doar aşa ieşim în lume. Nu avem autobuz, nici linie ferată. Ieşim de aici doar prin presă. I-am zis că are caracterul slab. Că e depăşit. I-am zis să nu uite că nu e un antrenor mare, să nu uite unde e, dar şi că e cu mine. N-ai voie să faci aşa ceva.

M-a sunat de 5 ori să-şi ceară scuze. Le-am zis jurnaliştilor să-l ierte. Timp în care el tot făcea "ham-ham", ca un câine dresat să muşte. Sper că a învăţat! Dacă face a doua oară la fel, îi pun defect la dosar. Şi când se vor aduna, calculez să văd dacă mai e vreo virtute. Dacă nu, du-te-n lumea ta!”, a declarat Iftimie, conform GSP.

VIDEO | Rezumat FC Botoşani- FCSB 0-2

Afla mai multe despre: fc botoşanivaleriu iftimiemarius croitoruliga 1 

viewscnt
Articole similare