Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime, discurs manifest după ce FC Botoşani a fost umilită de Sepsi, scor 0-7: ”Aici nu merge aşa. Trebuie să-i dai câte un capac din când în când, să-i înjuri când greşesc!”

Valeriu Iftime, discurs manifest după ce FC Botoşani a fost umilită de Sepsi, scor 0-7: ”Aici nu merge aşa. Trebuie să-i dai câte un capac din când în când, să-i înjuri când greşesc!”

FC Botoșani

Comentarii

Valeriu Iftime a avut duminică un discurs manifest după ce echipa lui a fost umilită de Sepsi, scor 0-7.

Echipa Sepsi Sf. Gheorghe a învins, sâmbătă, pe teren propriu, gruparea FC Botoşani, scor 7-0, într-un meci din etapa 11 a Superligii. Gazdele au ratat şi două penalty-uri. Sepsi a început partida cu un penalti ratat, în minutul 17, când Pap a reţinut şutul lui Rondon. Tot Rondon a deschis însă scorul, în minutul 24, iar în minutul 45+1, acelaşi Rondon a reuşit dubla pentru gazde.

În minutul 66, Ion Gheorghe a ratat un penalti, dar a urmărit balonul şi a înscris pentru 3-0. Scorul final a fost completat de Golofca (min. 71), Achahbar (min. 75) şi de dubla lui Tudorie (min. 83 şi min. 90+1, din penalty). Este cea mai categorică victorie din acest sezon al Superligii şi cea mai categorică din istoria clubului Sepsi Sf. Gheorghe.

Valeriu Iftime a fost supărat. Omul de afaceri a avut un discurs mai neobişnuit la adresa jucătorilor. 

”Aici nu merge aşa. Trebuie să-i dai câte un capac din când în când, să-i înjuri când greşesc!”

”Am vorbit puţin cu antrenorul după meci. Vom vedea luni în ce măsură are vreun plan serios de a continua şi care să fie aprobat. Eu sunt acum într-o stare de alertă. Nu-i vorba că am pierdut patru meciuri, e vorba de jocul echipei.

Echipa nu poate nimic. Sper să găsim soluţia cea bună. Nu pot schimba 20 de jucători. Pot schimba trei jucători şi un antrenor. E mai simplu. N-am inventat eu teoria asta în fotbal

Dacă criza e profundă şi ăsta a fost fundul sacului, atunci e clar că lucrurile nu pot continua aşa. În mod normal, după o înfrângere cu 7-0, orice antrenor dacă crede că a terminat cartuşele vine şi îmi spune 'La revedere, nu merge!

În primele etape eram zmei, iar sâmbătă îmi era ruşine. Ceva s-a întâmplat. Eu nu ştiu că ar fi un război în vestiar. Mihai nici nu poate fi bănuit că e un tip agresiv. E foarte educat, nu-i conflictual, are o relaţie extraordinară cu jucătorii. Poate tocmai asta a generat prea multă moleşală, decât război.

Trebuie alertă în permanenţă. Altfel nu merge. Jucătorii mei, din păcate, n-au înţeles asta. La Botoşani nu merge cu foarte mult bun-simţ, cu respect, cu domnul jucător. Aici trebuie să-i dai câte un capac din când în când, să-i înjuri când greşesc. Am funcţionat foarte mult aşa, iar acum când am intrat în civilizaţia europeană, pare că nu mai suntem noi”, a declarat Valeriu Iftime, potrivit GSP.ro.

Afla mai multe despre: botoşani-valeriu iftime-sepsi 

viewscnt
Articole similare