Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime i-a decis soarta lui Bogdan Andone după U Cluj - FC Botoşani 1-0: „Mă uit la clasament şi mă apucă plânsul!”

Valeriu Iftime i-a decis soarta lui Bogdan Andone după U Cluj - FC Botoşani 1-0: „Mă uit la clasament şi mă apucă plânsul!”

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a suferit o nouă înfrângere în Superliga României, scor 0-1, cu U Cluj.

Valeriu Iftime, supărat după o nouă înfrângere a celor de la FC Botoşani în Superliga României

După meci, patronul moldovenilor s-a declarat total nemulţumit de situaţia în care se află echipa sa. Chiar şi aşa, Iftime are în continuare încredere în Bogdan Andone şi nici nu se gândeşte să-l demită pe antrenor!

„Greu de spus cum ies, uşor de spus că arbitrii sunt foarte sensibili cu noi, dau fault la fiecare atingere. Te împing cumva de la spate. Nu suntem noi cei mai buni, dar pur şi simplu a făcut câteva greşeli impardonabile în defavoarea noastră.

Asta te încurcă mult, ei simt asta. Dar nu arbitrul ne duce în liga a doua, noi ne ducem. Portarul meu a jucat ca mine. Parcă toţi sunt împotriva ta, ceva parcă e împotriva noastră”

Bogdan trebuie să îşi întărească opiniile şi hai la treabă. Nu pot să îl schimb, Bogdan înseamnă foarte mult pentru mine. Mă uit la clasament şi mă apucă plânsul. Nu am cum să îl schimb pe Bogdan, mi se pare foarte bun. Am şi jucat cu toate disperatele astea, care au nevoie de playoff.

La mine a venit noaptea, nu primăvara. Nici nu mai sunt atent la lucrurile astea. Am speranţe cu Farul, nu cred că o să fie toate viaţă noastră un ghinion. Ar fi ultimul meu gând să dezarmăm”, a mai spus Valeriu Iftime pentru Sportpesurse.

Afla mai multe despre: valeriu iftimefc botosani 

viewscnt
Articole similare