Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime, mesaj direct către Gigi Becali: ”Rămâne la Botoşani, poate în iarnă să plece!”

Valeriu Iftime, mesaj direct către Gigi Becali: ”Rămâne la Botoşani, poate în iarnă să plece!”

FC Botoșani

Comentarii

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani, susţine că fundaşul Kevin Boli va rămâne la echipa din Moldova în această toamnă, chiar dacă Gigi Becali afirmă că l-ar dori pe fotbalist.

Fost campion al Ligii 1 cu Farul şi de trei ori cu CFR Cluj, Kevin Boli a rămas cu o cotă foarte bună în România. Fundaşul s-a întors recent în ţară, la FC Botoşani, cu care a semnat de o lună, dar poate pleca deja de la echipă.

Lăsat liber de contract de Samsunspor, Kevin Boli a revenit în Liga 1, la FC Botoşani, echipă cu care a semnat la finalul lunii iulie. După doar o lună petrecută la echipă, Boli poate pleca.

Gigi Becali a declarat în repetate rânduri că este interesat de fotbalist, totuşi, nu a făcut nicio ofertă oficială pentru jucător. Iftime susţine că fotbalistul va rămâne la echipă în această vară şi că el poate pleca în afară din iarnă. 

”Rămâne la Botoşani, poate în iarnă să plece!”

”Nu m-am înţeles cu nimeni, pentru că n-a fost nicio discuţie oficială referitoare la Kevin Boli. Există discuţii la nivel de impresar, dar pe adresa clubului n-a venit nicio ofertă. Slavă Domnului, Kevin Boli n-are minte altora, când aude ofertă de la FCSB, să uite unde şi-a pus ghetele. Rămâne la Botoşani, poate în iarnă să plece în străinătate.

Bineînţeles, dacă este o ofertă bună şi vrea şi el să plece, sunt dispus să-l dau, dar în acest moment nu este nicio ofertă pusă pe masă. Aici s-au blocat, la suma de transfer. Dacă-mi oferă banii ăştia (n.red. între 350.000 şi 400.000 de euro), pot discuta. Copilul nu este deloc dispus să plece, nu este genul de persoană care ’dacă-mi dă 5000 de euro în plus la salariu, plec’”, a declarat Valeriu Iftime pentru PlaySport.

Ajuns la 31 de ani, Boli s-a întors în România la FC Botoşani, ţară în care a înregistrat cele mai mari performanţe ca fotbalist. Gică Hagi l-a transferat din Belgia, de la Mouscron, în 2015, s-a impus instant şi a fost titular în echipa care a câştigat titlul.

Apoi, în 2017, Boli a prins un transfer la CFR Cluj, iar Dan Petrescu l-a cerut special în China în 2018, la Guizhou Hengfeng.

S-a întors la CFR Cluj în sezonul 2019/2020 şi a reuşit să câştige încă un titlu cu gruparea din Gruia înainte să plece la Samsunspor.

  • 450.000 de euro este cota de piaţă a lui Kevin Boli în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: botoşani-boli-iftime 

viewscnt
Articole similare