Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime răsuflă uşurat după Botoşani - Poli Iaşi 2-1! Ce a remarcat finanţatorul ultimei clasate: ”Genial!”

Valeriu Iftime răsuflă uşurat după Botoşani - Poli Iaşi 2-1! Ce a remarcat finanţatorul ultimei clasate: ”Genial!”

Superliga

Comentarii

FC Botoşani a luat o gură uriaţă de oxigen după victoria din derby-ul cu Poli Iaşi, scor 2-1, iar şansele roş-alb-albaştrilor de a se salva de la retrogradare au crescut considerabil.

Valeriu Iftime, finanţatorul lui FC Botoşani,a fost extrem de mulţumit de primul succes al formaţiei sale după aproape două luni de secetă şi a vorbit la superlativ despre Enzo Lopez, atacantul argentinian care a adus cele trei puncte pentru echipa lui Bogdan Andone.

Nu doar Enzo Lopez a fost lăudat de Iftime. Victor Dican, apărătorul central al gazdelor de pe ”Municipal”, a primit ovaţii din partea patronului, graţie reuşitei de ”atacant” ce a adus egalarea în meciul cu Poli Iaşi.

Valeriu Iftime exultă după victoria din derby-ul cu Poli Iaşi: ”Nici nu mai ştiam cum e cu fotbalul”

“Faptul că am câştigat e un lucru extraordinar, Se aprind şi la noi fitilele şi ne gândim la a scăpa de la retrogradare. Era esenţial meciul ăsta, au fost mulţi oameni, derby al Moldovei. E extraordinar de interesant pentru Botoşani şi cred că merităm fotbal.

Genial golul lui Dican iar al doilea gol e de atacant. Lopez e atacant. El e acolo în faţa porţii şi dă gol. Fac tot ce pot să ne salvăm.

Dacă în meciul următor ne ajută Dumnezeu să câştigăm la UTA, intrăm într-o zonă de care pe care. Să câştigăm acasă toate meciurile şi încă un meci în deplasare. Asta este matematica punctelor. Suntem într-o luptă cu ceilalţi şi trebuie să fim foarte atenţi. Nici nu pot să mă bucur. Sunt atât de obosit de două luni încât nici nu mai ştiu cum e cu fotbalul”, a declarat Valeriu Iftime pentru btonline.ro.

Graţie acestui succes, FC Botoşani a acumulat 14 puncte şi s-a apropiat la două lungimi de primul loc de baraj, ocupat de FCU Craiova 1948. În următoarea etapă, moldovenii se vor deplasa la Arad pentru duelul cu UTA.

Afla mai multe despre: superligapoli iaşifc botoşanivaleriu iftime 

viewscnt
Articole similare