Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime, săgeţi către Marius Croitoru, după ce FC Botoşani a debutat cu victorie în Superligă: ”Mihai Teja e chiar mai spectaculos!”

Valeriu Iftime, săgeţi către Marius Croitoru, după ce FC Botoşani a debutat cu victorie în Superligă: ”Mihai Teja e chiar mai spectaculos!”

FC Botoșani

Comentarii

Valeriu Iftime este foarte mulţumit de jocul lui FC Botoşani, după prima etapă din SuperLigă.

FC Botoşani a învins, luni, pe Chindia Târgovişte, scor 3-2 (3-1), într-un meci contând pentru etapa 1 din Superligă. A fost meciul de debut pentru Mihai Teja pe banca tehnică a moldovenilor.

FC Botoşani a deschis scorul prin Mailat, din penalti, în minutul 3, iar Chindia a egalat zece minute mai târziu, prin Andrei Şerban, din pasa lui Neguţ. FC Botoşani a trecut din nou în avantaj în minutul 29, prin Eduard Florescu, iar în minutul 31, moldovenii au înscris al treilea lor gol, Mailat reuşind dubla.

Chindia a replicat imediat după pauză, în minutul 48, când Mihaiu a redus din diferenţă cu un voleu din careu. În minutul 62, Chindia a rămas în zece după eliminarea lui Căpuşă pentru un fault la Mateus, jucătorul târgoviştean primind direct cartonaşul roşu.

Şase minute mai târziu, Mateus a echilibrat balanţa – a primit al doilea galben şi a fost eliminat. Până la final, nu s-a mai înscris şi meciul s-a încheiat cu victoria echipei FC Botoşani, scor 3-2 în faţa formaţiei Chindia Târgovişte. La finalul meciului, Mihai Teja, noul antrenor al lui FC Botoşani, nu a fost mulţumit, chiar dacă echipa lui s-a impus. El spune că e nevoie de mai multă pregătire. 

După acest rezultat, patronul moldovenilor, Valeriu Iftime, a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Mihai Teja. El susţine că acesta ar fi chiar mult mai spectaculos decât fostul tehnician din Moldova, Marius Croitoru, care a ajuns la FC U Craiova 1948. 

”Mihai Teja e chiar mai spectaculos!”

”Am promis fotbal spectacol şi nu doar Marius Croitoru făcea fotbal spectaculos, cred că Mihai Teja e chiar mai spectaculos. În repriza a doua, am suferit mult, dar nu contează, important e că am dat goluri.

Chiar mai puteam da, am avut şi un 11 metri pe care VAR-ul nu l-a văzut, sau arbitrul nu l-a văzut, habar n-am, noi l-am văzut toţi, ne bucuram deja că a venit VAR-ul şi ne-a salvat, dar uite că nu a venit. Avem o problemă în defensivă, o ştie şi Mihai, o vom corecta pentru că mai vin nişte jucători”, a declarat Valeriu Iftime, potrivit sptfm.ro.

Afla mai multe despre: botşani-iftime-teja-croitoru 

viewscnt
Articole similare