Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime, un nou sfat pentru Mihai Teja după 0-7 cu Sepsi: ”Am discutat cu el!”

Valeriu Iftime, un nou sfat pentru Mihai Teja după 0-7 cu Sepsi: ”Am discutat cu el!”

FC Botoșani

Comentarii

Iftime a dezvăluit că a vorbit cu Mihai Teja după 0-7 cu Sepsi.

Valeriu Iftime a recunoscut că îi va mai da o şansă lui Mihai Teja, după ce FC Botoşani a pierdut cu 0-7 contra celor de la Sepsi. Echipa Sepsi Sf. Gheorghe a învins, sâmbătă, pe teren propriu, gruparea FC Botoşani, scor 7-0, într-un meci din etapa 11 a Superligii. Gazdele au ratat şi două penalty-uri.

Sepsi a început partida cu un penalty ratat, în minutul 17, când Pap a reţinut şutul lui Rondon. Tot Rondon a deschis însă scorul, în minutul 24, iar în minutul 45+1, acelaşi Rondon a reuşit dubla pentru gazde.

În minutul 66, Ion Gheorghe a ratat un penalti, dar a urmărit balonul şi a înscris pentru 3-0. Scorul final a fost completat de Golofca (min. 71), Achahbar (min. 75) şi de dubla lui Tudorie (min. 83 şi min. 90+1, din penalty). Este cea mai categorică victorie din acest sezon al Superligii şi cea mai categorică din istoria clubului Sepsi Sf. Gheorghe.

Valeriu Iftime a recunoscut că a discutat cu Mihai Teja şi aşteaptă să vadă schimbările care au fost cerute. 

”Am discutat cu el!”

”E un duş rece, o stare destul de prost aşezată pe noi, inconfortabilă şi în acelaşi timp cumva ne creează un pic de ambiţie. Să vedem dacă au resurse, după ce am discutat cu Mihai Teja, spune că poate să mişte lucrurile, să vedem dacă va funcţiona.

Încă nu sunt atât de sigur că echipa noastră are energia şi starea de a schimba în bine ceea ce am văzut la ultimul meci.

Eu am spus că Mihai e foarte politicos, e normal, doar că uneori, poate, habar nu am, sunt fotbalişti cărora le trebuie altfel de comportament şi am văzut antrenori care ţipă, care sunt mai agresivi, mai expresivi. El nu e aşa, nu pot să-i spun eu cum să fie. Are suficient de multe informaţii şi e un om foarte deştept în opinia mea, care ştie foarte multe lucruri.

Starea de antrenor ţi-o faci, ţi-o cultivi, nu prin sfaturi, ci prin trăirea ta de zi cu zi şi eu cred că e mai grav pentru el decât pentru mine un eşec ca cel de sâmbătă, grav în sensul afectării morale”, a declarat Valeriu Iftime, potrivit sptfm.ro.

Afla mai multe despre: fc botoşani-iftime-teja 

viewscnt
Articole similare